TIPS & Tricks


Gode tips når du vasker bil selv:


Har du spørgsmål til produkter eller generelt om grundig rengøring af din bil, så ring endelig til os.


Ring til os på 7515 1515 eller
Send en mail her


Hjulkasserne inden og efter vinter

En god rengøring, hvor man får skyllet jord og salt af i alle kanter og samlinger, er en god ide. Det er vigtigt at vaske jordet saltet og gruset af – både i hjulkasserne og på undervognen. Gå også lakken efter og få lukket eventuelle småskader.

Bilen indvendig

Op med døre, klapper og vinduer og ud med de klamme og våde måtter. Et sæt nye måtter pynter og fås fra kr. 298 til de fleste modeller. En ordentlig udluftning er godt for bilen og indeklimaet, og en tør kabine dugger heller ikke så nemt. Benyt lejligheden til at gøre rent i kabinen, tør alle falser rene og få vinduerne aftørret indvendig.

Vask bilen grundigt

Den udvendige side skal vaskes grundigt, især skærmkanter og dørfalse. Åben også gerne hjælmen og vask og aftør false og kanter i motorrummet. Du skal kigge lakken efter ved pladeombukninger – især fronten har været udsat for en masse små stenslag i vinterens løb, og salt som ikke bliver vasket af, vil i en fugtig sommer arbejde videre. Det kan fremkalde rust eller ir i samlinger.Tina Hvidtfeldt

Klargøring


+45 7515 1515


BILPLEJE@BURGAARD-SORENSEN.DKNiels Teilmann

Klargøring


+45 7515 1515


BILPLEJE@BURGAARD-SORENSEN.DK
Nicolaj Nielsen

Klargøring


+45 7515 1515


BILPLEJE@BURGAARD-SORENSEN.DK


Åbningstider

Man-torsdag:      07:30 – 15:00
Fredag:                   07:30 – 14:00
Lørdag-søndag: Efter særaftale


Professionel pleje af din bil

Priserne varierer alt efter hvor meget arbejde bilen kræver af udvendig og indvendig rengøring, ring derfor og aftal en pris med os på forhånd, eller det kan være vi skal lave en fast aftale?


Ring på 75 15 15 15