Citroën C3 AIRCROSS


NY GENERATION SUV

Oplev den nye C3 Aircross på video!

Ny Citroën C3 Aircross, der er inspireret af C-Aircross konceptet, som blev afsløret i starten af 2017, fortsætter mærkets offensiv i SUV-segmentet og fremhæver selvfølgelig forskellen: En unik stil, der forener robusthed og originalitet i overensstemmelse med Citroëns DNA og SUV-segmentets grundlæggende elementer. Se den på video.Placeholder

NY TYPE SUV
NY GENERATION SUV

Citroën C3 Aircross fremhæver sin forskel i SUV-segmentet via sin holdning, originalitet og friskhed. Dens stil forener robusthed med en følelse af sikkerhed takket være den høje motorhjelm, der fremhæves af de forkromede vinkler, som integrerer en helt særlig LED-lyssignatur*. De bageste sideruder, der stammer fra C-Aircross konceptet, er lavet i polykarbonat og har en farvet film integreret, som skaber en kraftig grafisk kontrast ved bagstolpen*. I denne nye type SUV findes en helt ny høj kørestilling uden sidestykke. * Afhænger af udstyrsniveau

PASSER TIL ALLE TYPER TERRÆN: GRIP CONTROL MED NEDKØRSELSASSISTENT

Indtag vejen med denne SUV! En forhøjet vognhøjde, store hjul og Grip Control med nedkørselsassistent* giver mulighed for at vove pelsen i alle typer terræn.
Citroën C3 Aircross kan således tilpasse kraftoverførslen fra forhjulene afh. af underlaget og fastholde hastigheden ved nedkørsel, selv på stejle skråninger.
* Option.


NEM AT MANØVRERE I BYEN TAKKET VÆRE BAKKAMERAET**

Da den både er komfortabel ved bykørsel og på landevejen, forenkler Citroën C3 Aircross din hverdag. Da den både er komfortabel ved bykørsel og på landevejen, forenkler CITROËN C3 AIRCROSS din hverdag. Med CITROËNS Active Safety Brake-teknologi, vejstribealarm og kollisionsadvarsel* kommer nemt og sikkert frem til din destination, og ved bykørsel ledsager dens parkeringssensorer* og bakkamera** dine parkeringsmanøvrer via bilens 7″ touch screen*.
* Afhænger af udstyrsniveau.
** Option.

RUMMELIG & ULTRAFLEKSIBEL

Den høje og geniale opbygning af Citroën C3 Aircross giver den kategoriens bedste rummelighed og en komfort ud over det sædvanlige: 5 siddepladser med god benplads og masser af luft hen over hovedet.

Dens bagagerum har et volumen på 410 liter, som kan udvides til 520 liter* takket være det forskydelige, to-delte splitbagsæde (2/3-1/3)*.

* Afhænger af udstyrsniveau.


ROBUST OG BESKYTTENDE DESIGN

Ny C3 Aircross indtager en helt ny stilling i dette segment takket være den kraftfulde motorhjelm, der både er kort og høj. Den udstråler robusthed og imponerer med sin lyssignatur både foran og bag. Samtidig virker den ikke aggressiv på grund af dens vandrette balance og runde former.
SUV fortsætter med Citroëns grafiske signatur med forlygter i to etager. Lygterne fremhæver bilens front og giver mærkets nye modeller en identitetssignatur.

Bagpå fremhæver de markerede skuldre bredden og det muskuløse design på C3 Aircross. Baglygterne med 3D-effekt henleder opmærksomheden på familieligheden med Ny C3 og konceptbilen C-Aircross.

90 KOMBINATIONER: KAST DIG UD I NYE FARVER!

Citroën C3 Aircross kan sammensættes efter dine ønsker. Du kan vælge mellem 8 karrosserifarver, 3 tagfarver og 4 interiørfarver.
Intet er overladt til tilfældighederne. Personlig styling er udtænkt til mindste detalje:
Faste sideruder med persienneeffekt og tagbøjler i samme farve som spejlhuse, pyntelister omkring forlygter og navkapsler*.
Du kan også lege med den personlige styling af kabinen. Her har du frit vælge mellem 4 meget forskellige kabineindretninger.
Standard indretning, Metropolitan Grey, Urban Red og Hype Mistral* : Varierede indretningstyper der er inspireret af modeverdenen og møbelindustrien.
Du kan derfor efter dine ønsker genoplive de klassiske farver eller dæmpe kontrasterne. Du har også valget mellem mange hjuldesign med 16″ hjulkapsler og 16″ alufælge eller 17″ diamantslebne alufælge**.
* Option.
** Eftermonteret udstyr.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Ny C3 Aircross, der er loyal over for mærkets DNA og programmet Citroën Advanced Comfort®, nyder godt af Citroëns knowhow og tilbyder dig optimal kørekomfort.
Målet er at forvandle enhver tur i bilen til en særlig behagelig oplevelse. Det er, som om du befinder dig i en boble, hvor du er skærmet mod støj og vibrationer. Komforten i C3 Aircross består bl.a. af:
– Sædekomfort, takket være bilens brede og store sædehynder.
– Affjedringskomfort, med Citroëns klassiske indstillinger til alle kørselsforhold.
– Lydkomfort, med optimal lydisolering.


Den nye citroen c3

NY CITROËN C3 AIRCROSS

1.2 Puretech 110 Iconic

7” Touch Screen m. MirrorLink® & Apple CarPlay
Automatisk klimaanlæg
Parkeringssensor, bag
Automatisk fjern-/nærlys
El-indfoldelige sidespejle m. varme
Radio Connect m. 6 højttalere og ratbetjening
Bluetooth® & USB-indgang
LED-kørelys
El-sideruder, for og bag m. “One Touch” og Anti-klem
Tagrails i sort højglans
Regnsensor
Sidespejle i sort højglans
Skjoldbeskyttelse, for og bag

20,4 km/l
Årlig ejerafgift 620 kr.

KUN 209.990,-

Den nye citroen c3

NY CITROËN C3 AIRCROSS

1.2 Puretech 110 AUT Iconic

7” Touch Screen m. MirrorLink® & Apple CarPlay
Automatisk • klimaanlæg
Parkeringssensor, bag
Automatisk fjern-/nærlys
El-indfoldelige sidespejle m. varme
Radio Connect m. 6 højttalere og ratbetjening
Bluetooth® & USB-indgang
LED-kørelys
El-sideruder, for og bag m. “One Touch”
Tagrails
Regnsensor
Sidespejle i sort højglans
Skjoldbeskyttelse, for og bag

18,2 km/l
Årlig ejerafgift 1.200 kr.

KUN 239.990,-


MAKS. BAGAGERUMVOLUMEN
PÅ 520 LITER*

Du behøver ikke begrænse din bagage, da C3 Aircross har segmentets største bagagerum, hvortil adgangen er gjort let med en stor bagklap og lav læssekant. Bilens bagagerum på 410 liter kan forøges til 520 liter* på grund af dens forskydelige bænksæde. Når bagsæderne er nedfældede når den samlede lastkapacitet op på 1289 liter. Til det praktiske i hverdagen har C3 Aircross en aftagelig bagageskjuler, der kan monteres lodret bag bænkbagsædet med henblik på at transportere høje genstande. *Afhængig af udstyrsniveau.

3 KABINEINDRETNINGER

STD. KABINEINDRETNING


Denne standard kabineindretning er stilren og sober med en udsmykning af instrumentbordet i grå tekstur kombineret med et gråt sædeindtræk (Mica Grey) og en hvid ring omkring luftdyserne.


HYPE MISTRAL


Hype Mistral-indretningen udstråler topkvalitet. Den er et blandet indtræk bestående af sort nopret læder tilsat et stof med kvadratiskmotiv og en udsmykning på instrumentbordet i nopret kunstlæder. Luftdyserne fremhæves af en satineret kromring.


METROPOLITAN GREY


Metropolitan Grey-indretningen fremhæver kabinens rummelighed. Den spiller på lys og velvære i kabinen med klare farver og varme tekstiler, der også beklæder instrumentbordets udsmykninger. Luftdyserne har orange pynteringe.


Åbningstider:

Ribe
salgsafdeling:

Man-Fre: 13.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
(Eller efter aftale)

+45 7612 4670
Send mail

Book din prøvekørsel her:

Kommer snart!