CARENS


Til et liv med mange destinationer

Arbejde, fritidsinteresser eller familieferie – den nye KIA Carens er den perfekte rejsekammerat,
uanset dine planer. Som en ægte multikunstner kombinerer den rummelighed og alsidighed med
spektakulært europæisk design. Den nye KIA Carens er klar til at ryste den kompakte MPV-klasse med
avanceret teknologi, omfattende sikkerhedsløsninger og gennemgående praktisk anvendelighed.

Placeholder

Multifunktionel og multi-tiltrækkende

Hvem skulle tro, at en ydmyg MPV kunne præsentere sig så flot? Den nye Kia Carens er ikke kun imponerende, når det kommer til pladsforhold og alsidighed, den er også fyldt med flotte designdetaljer, hvor man end drejer hovedet. Lige fra lækre xenon-forlygter til de markante vandrette baglygter (ekstraudstyr).

FAMILIEN

“Praktisk og sjov”

Mød det nyeste medlem af din familie: Den Nye KIA Carens er designet til at give dig mere frihed til kvalitetstid med dine kære.


Placeholder
Placeholder

Multitalent

Alsidighed er alfa og omega i en MPV, så den nye Carens har naturligvis masser af plads, et fleksibelt sædearrangement og smarte opbevaringsrum. Men Carens kaster lidt ekstra oven i puljen: Et overraskende flot design.

FAMILIEN

“Fleksibilitet og avanceret teknologi”

Som man kan forvente, dækker denne MPV en lang række behov. Carens er lige så rummelig, som den er alsidig, takket være den opfindsomme udnyttelse af hver centimeter af kabinen. Men der er også en faktor, som ikke umiddelbart kan ses: Den unikke, behagelige atmosfære, som gør bilen til meget mere end bare en MPV.

  • Panoramasoltag

    For at tilføje en ekstra dimension til den indbydende kabine kan Carens udstyres med et elektrisk panoramasoltag i hele tagets længde (ekstraudstyr). Så kan dagslys og frisk luft fylde bilens smukke indre.


Placeholder
ring til 7515 9911

Indvendigt design

Køreglæde med tyk streg under glæde

Placeholder

En MPV, man ser frem til at køre. Det var grundidéen, der førte til den ergonomisk designede kabine, som prioriterer komforten i førersædet og den intuitive betjening af de mange avancerede funktioner, der er lige ved fingerspidserne. Dertil kommer den lavtsiddende forrude og det lækre, brede instrumentbræt, der sikrer et fremragende udsyn.

En givende rejseoplevelse



Uanset om du vælger den nye Carens med 5 eller 7 sæder, får du en MPV med masser af valgmuligheder for indvendig indretning med maksimal fleksibilitet og god plads til bagage. De yderste sæder på anden række har praktisk indstigningshjælp. Et håndtag flytter hurtigt og elegant sædet fremad og giver nem adgang til tredje sæderække.

Indretningsfarver



Den gennemførte, sorte indretning skaber et flot og moderne look med stofbetræk som standard eller læder som ekstraudstyr og matchende detaljer med soft-touch overflade

Smart indretning til livet i byen

Placeholder
Store genstande eller indkøb til hele ugen kan nemt transporteres i den nye Carens med hurtig omstilling af sæderne

Smart indret-ning til oplev-elser i FRITIDEN

Carens har så meget plads og så fleksibel sædeindretning, at du er forberedt på hvad som helst.

Sæder til op til 7 personer

ring til 7515 9911

Frihed

Slap af og nyd turen


Rummeligt bagagerum


De yderste sæder på 2. række har praktisk indstigningshjælp, så det er nemt at komme om på 3. række. Når både 2. og 3. sæderække er foldet helt fladt ned, har du 1650 liter fragtområde i din Carens. 3. sæderække er ekstraudstyr.

Bakkamera



Sikker og nem parkering på trange steder klares med hjælp fra kamerabilledet på skærmen, der er 4,3 eller 7 tommer(ekstraudstyr).

Radio + CD + MP3 + RDS



Det avancerede lydanlæg gør det muligt at lytte til cd’er eller iPod/MP3-afspiller via AUX/USB-indgangene. Det er også muligt at vælge et lydanlæg med 4,3” TFT touch-screen(ekstraudstyr).

Midterkonsol



Holder to dåser med drikkevarer sikkert og praktisk. En bakke under instrumentbrættet og et stort opbevaringsrum under midterarmlænet giver masser af plads til personlige ejendele.

SPAS

Smart Parking Assist System (SPAS) (ekstraudstyr).



Parkeringsassistenten SPAS gør parallelparkering til en leg. Systemet genkender en passende plads og styrer automatisk, mens du bare skal afpasse hastigheden og skifte gear efter instrukser fra instrumenterne. SPAS Smart Parking Assist System (SPAS) (ekstraudstyr). Billederne og teksten kan vise og beskrive biler med ekstraudstyr
Parkeringssensorer for og bag Udvalgte modeller kan monteres medparkerings-sensorer både foran og bagpå, som identificerer forhindringer. Et lydsignal stiger i intensitet, efterhånden som bilen kommer nærmere på en fast genstand, så du kan parkere let og sikkert.
ring til 7515 9911

Åbningstider:

Esbjerg
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
7612 4610
Send mail

Skjern
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
9735 4455
Send mail

Book din prøvekørsel her:

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale en nøjagtig dato og et tidspunkt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]