Kia Cee’d Modelprogram


Den nye KIA Cee’d er designet af europæiske ingeniører og produceret på vores topmoderne fabrik i Slovakiet, og den lever op til de absolut højeste standarder. Så du kan forvente den allerhøjeste kvalitet og endnu mere komfort end tidligere.

pro ceed

Pro_Cee’d

Mød den nye prisbelønnede KIA pro_cee’d: En bil, du har lyst til at køre i, og ikke blot eje. Den dynamiske silhuet og de markante LED-baglygter skaber i kombination en virkelig imponerende profil, som vil få alle til at vende sig på gaden. Men det er kun begyndelsen.

Pris fra 170.987,-

Teknologi

  • Navigationssystem
  • Smart Parking Assist System
  • HID-xenonforlygter
  • Vognbaneassistent

Læs mere om Pro_cee’d her

Cee’d

En nyhed blandt vores raffinerede motorer er den helt nye 3-cylindrede benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning (100/120 hk). Den er brændstofeffektiv, men imponerende dynamisk. Den holder CO2-emissionerne på et minimum, og den har et drejningsmoment på 171 Nm. Det er den slags præstationer, som kun en turbomotor kan levere. Ja, det er en turbomotor.

Pris fra 189.123,-

Læs mere om cee’d her
ceed

ceed sw

Cee’d_SW

KIA cee’d Sportswagon er designet i Tyskland og produceres på vores fabrik i Slovakiet, og den er designet til at appellere til alle dine sanser. I kabinen bydes du velkommen med passer af plads til både mennesker og bagage, smarte opbevaringsrum og en høj grad af funktionalitet, som vil appellere til din fornuftige side.

Pris fra 202.543,-

Features

  • LED-lygter for og bag
  • Panoramasoltag

Læs mere om cee’d_SW her

PRO_Cee’d GT

Den helt nye 1.6 GDI-turbomotor med 204 hk leverer 265 Nm via den avancerede 6-trins manuelle gearkasse og sender bilen fra 0-100 km/t på kun 7,6 sek. Og hvis du vil have det endnu sjovere, så skift til GT-indstillingen, og nyd hvordan bilens lydaktuator fylder kabinen med motorens hæsblæsende brøl. Tophastigheden er hele 230 km/t.

Pris fra 284.095,-

Læs mere om pro_cee’d GT her
Pro ceed gt