cee’d sw


Design

KIA cee’d Sportswagon er designet i Tyskland og produceres på vores fabrik i Slovakiet, og den er designet til at appellere til alle dine sanser. I kabinen bydes du velkommen med passer af plads til både mennesker og bagage, smarte opbevaringsrum og en høj grad af funktionalitet, som vil appellere til din fornuftige side.

Placeholder

Køredynamik

Vores ingeniører har arbejdet hårdt på, at køreoplevelsen skal være optimal – fx med features som Flex Steer. Undervognen har gennemgået en omfattende finjustering med blandt andet avanceret MacPherson-hjulophæng foran og multilink-hjulophæng bagpå, hvilket giver fremragende køreegenskaber selv på ujævn vej.

Praktisk & alsidig

Dynamisk udvendigt, rummelig indvendigt – KIA cee’d Sportswagon kan det hele. Der er benplads og hovedhøjde nok til, at alle personer i bilen kan nyde en komfortabel kørsel, og i bagagerummet er der god plads til al bagagen.

Features:

  • Bagagerumskapacitet på 1.642 L
  • Opbevaringsrum under bunden
  • Elektrisk indstilligt førersæde med memoryfunktion
  • 60/40-splitbagsæde

Placeholder
Placeholder

teknologi

For at du kan nyde hver eneste kilometer i bilen, er KIA cee’d Sportswagon udstyret med masser af hightech-assistentsystemer og aktive og passive sikkerhedssystemer. Bilen har en lang række intelligente teknologier, der gør det muligt for dig helt at undgå farlige situationer.

Features:

  • Navigationssystem
  • Smart Parking Assist System
  • HID-xenonforlygter
  • Vognbaneassistent
ring til 7515 9911

Komfort & kvalitet

Klædt på til at imponere og fokusere
Placeholder

Kvalitet, du kan mærke


Placeholder
Interiøret er hele vejen igennem fremstillet af materialer i høj kvalitet inklusive et instrumentpanel i blødt materiale og et TFT LCD-display i høj kvalitet, som giver bedre synlighed og en følelse af en førsteklasses kabine. Midterarmlænet kan indstilles, og den asymmetriske midterkonsol er vinklet mod føreren.

AlsidighedDen nye KIA cee’d Sportswagon handler om alsidighed. Pladsen er udnyttet fuldt ud: opbevaring under bilens bund, masser af bagagerumsplads og opbevaringsrum, nedklappelige sæder samt en række små, men nyttige features som fx vertikale bagagerumsdelere, der gør bagagepladsen mere organiseret og nemmere at pakke. Samlet får du en bagagerumskapacitet på op til 1.642 l – så er der plads nok til alle dine eventyr.

Født i europaDen nye KIA cee'd Sportswagon, som allerede er produceret i over 1 million eksemplarer på vores topmoderne fabrik i Slovakiet, er konstrueret af europæiske ingeniører og lever op til de absolut højeste standarder. Så du kan være sikker på, at du får det absolut bedste, både hvad angår kvalitet og komfort.

Sikkerhed

avanceret sikkerhed
Placeholder

Hill start assist control


Placeholder
De dage, hvor bilen rullede baglæns ved igangsætning på bakker, er nu historie takket være KIAs Hill Start Assist Control. Når du starter på en bakke, holdes bremsetrykket i 2 sek., indtil du accelerer, så du ikke risikerer, at bilen ruller baglæns, før du sætter i gang.

passiv sikkerhed


Placeholder
For at opnå størst mulig stabilitet og støddæmpning er karrosseriets torsionskomponenter på det forstærkede karrosseri til den nye KIA cee'd Sportswagon komplet forbundne. Bilen har desuden seks airbags – to frontairbags, to sideairbags og to gardinairbags. Din KIA cee'd Sportswagon beskytter dig i alle farlige situationer!

aktiv sikkerhedVi overlader intet til tilfældighederne, hvad angår sikkerhedsudstyret i KIA cee'd Sportswagon. Vehicle Stability Management hjælper dig ved opbremsninger i skarpe sving eller på våd vej. Elektronisk bremsekraftfordeling hjælper med at undgå udskridning. Brake Assist System registrerer nødopbremsninger og hjælper dig.

ring til 7515 9911

cee’d sportswagon gt line

hvor begær møder adrenalin
Placeholder

dynamisk acceleration


Placeholder
Vis din atletiske side med den dedikerede GT Line-version af KIA cee'd Sportswagon. Den har sportsundervogn og fås med enten GDI-benzinmotor med turbo (120 hk) eller 1,6-liters CRDi-dieselmotor (110 hk eller 136 hk). Og dertil kan lægges en række features, der er eksklusive for GT Line og gør din cee'd veludstyret til din dynamiske kørestil. Der er ikke langt mellem begær og adrenalin.

Tiltrækning, der begejstrerDen nye KIA cee’d Sportswagon handler om alsidighed. Pladsen er udnyttet fuldt ud: opbevaring under bilens bund, masser af bagagerumsplads og opbevaringsrum, nedklappelige sæder samt en række små, men nyttige features som fx vertikale bagagerumsdelere, der gør bagagepladsen mere organiseret og nemmere at pakke. Samlet får du en bagagerumskapacitet på op til 1.642 l – så er der plads nok til alle dine eventyr.

Gt line-interiørDen nye KIA cee'd Sportswagon, som allerede er produceret i over 1 million eksemplarer på vores topmoderne fabrik i Slovakiet, er konstrueret af europæiske ingeniører og lever op til de absolut højeste standarder. Så du kan være sikker på, at du får det absolut bedste, både hvad angår kvalitet og komfort.

Åbningstider:

Esbjerg
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
7612 4610
Send mail

Skjern
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
9735 4455
Send mail

Book din prøvekørsel her:

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale en nøjagtig dato og et tidspunkt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]