Cee’d


Design

Hatchback’en er designet i Tyskland og produceret på vores topmoderne fabrik i Slovakiet, og den tilbyder en køreoplevelse, som er svær at afslå. Og indvendigt bydes du velkommen af 5-dørs rummelighed og en funktionalitet, der taler til din fornuftige side.

Placeholder

komfort og kvalitet

Dynamisk udvendigt, rummelig indvendigt – KIA cee’d kan det hele. Den gennemtænkte pladsudnyttelse skaber god benplads og god lofthøjde, så personerne i bilen kan nyde komfort under kørslen. Selv bagagerummet er et af de mest rummelige i klassen.

Features

  • Lædersæder
  • 60/40-splitbagsæde
  • Bagagerumsvolumen på 380 l (VDA)
  • Opbevaringsboks under bunden

Ergonomi ved førerpladsen

KIA cee’d danner rammen om en sofistikeret atmosfære i hele kabinen: Den er spækket med materialer i topkvalitet som blandt andet de bløde overflader på instrumentpanelet og en TFT LCD-skærm med høj opløsning (modelafhængigt udstyr), som er ekstra tydelig og giver en følelse af premiumkvalitet.


Placeholder
Placeholder

Køredynamik

Med et så indbydende design har vores ingeniører arbejdet hårdt på at levere en køreoplevelse, som matcher designet. Undervognen har gennemgået en omfattende finjustering med blandt andet avanceret MacPherson-hjulophæng foran og multilink-hjulophæng bagpå. Resultatet er, at cee’d har fremragende køreegenskaber og kørekomfort selv på ujævn vej.

ring til 7515 9911

Teknologi


NavigationssystemDet nye navigationssystem (ekstraudstyr) med komplet kortmateriale har en tekst-til-tale-funktion, som oplæser vejnavnene, mens du kører. Den 7" touchscreen i farver viser masser af nyttige informationer fra kørecomputer til navigationsanvisninger, og desuden viser den billedet fra bakkameraet, så du nemmere kan parkere bilen.

VognbaneassistentOg for at gøre det hele endnu nemmere har vi integreret et komfortabelt Smart Parking Assist System (modelafhængigt ekstraudstyr). Det hjælper dig ikke kun med at finde en parkeringsplads af den rigtige størrelse, men du kan også lade systemet styre bilen og parkere den for dig. Det er parkering med KIA cee'd.

INTELLIGENT NØGLETakket være den smarte startknap kan du lade dine nøgler blive i lommen (modelafhængigt ekstraudstyr). Din KIA cee'd ved, hvornår din intelligente nøgle er i nærheden, og så behøver du bare at trykke på en knap på døren for at låse bilen op, og derefter skal du blot trykke på startknappen for at starte motoren. 

Cee’d gt line

Placeholder

KIA CONNECTED SERVICES


Dynamisk acceleration

Placeholder
Vis din atletiske side med den dedikerede GT Line-version af KIA cee'd. GT-Line fås enten med den helt nye 1,0 GDI-benzinmotor med turbo (120 hk) eller 1,6-liters CRDi-dieselmotoren (136 hk). Og dertil kan lægges en række features, der er eksklusive for GT Line og gør din cee'd veludstyret til din dynamiske kørestil. Der er ikke langt mellem begær og adrenalin. 

Vognbaneassistent


Tiltrækning, der begejstrer


KIA cee'd GT Line's dynamiske eksteriør er designet til de dristige. De sportslige kofangere, dobbelt forkromet afgangsrør, sideskørter, LED-baglygter og det eksklusive GT Line-emblem på bagklappen skaber et begejstrende sportsligt look. Og som prikken over i'et har vi tilføjet nydesignede 17" alufælge. GT Line har GT- DNA i blodet, og det får du også.

INTELLIGENT NØGLE


Dynamisk acceleration


KIA cee'd GT Line har et sportsligt interiør, som matcher det dristige eksteriør og de hæsblæsende præstationer. Unikke GT Line-specifikke syninger går igen i hele kabinen og skaber et atletisk tema, som forstærkes yderligere af rattet, som er beklædt med perforeret læder og tigger om at blive taget fat i, og en aluminiumsspeeder, der bare venter på at blive trådt ned.

ring til 7515 9911

Åbningstider:

Esbjerg
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
7612 4610
Send mail

Skjern
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
9735 4455
Send mail

Book din prøvekørsel her:

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale en nøjagtig dato og et tidspunkt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]