pro_cee’d


Kurver med kant

Den nye pro_cee’d er opfrisket med den ikoniske KIA kølergrill, og den er indrammet af nydesignede tågeforlygter, iøjnefaldende skrånede sideruder og nye 17″ alufælge, der giver bilen ekstra street credit. Med et design som dette, kan du næsten ikke få øjnene fra bilen.

Placeholder

Brilliant design

HID-xenonforlygter i premiumklassen med LED-dagskørelys og LED-baglygter får KIA pro_cee’d til at skille sig ud fra mængden – fra alle vinkler. Tilføj et panoramasoltag, og nyd udsigten og lyset både dag og nat. 

Pro_cee’d indvendigt

Kabinen i KIA pro_cee’d tiltrækker dig med det samme med sin finish i premiumkvalitet og utallige omhyggeligt fremstillede detaljer. Kromelementer i hele kabinen, sportslig instrumentenhed med tre runde instrumenter og ambientelys i midterkonsollen øger den elegante atmosfære. Med den førerorienterede instrumentenhed har du alle førerrelaterede informationer og funktioner lige foran dig, så funktionerne nemt kan betjenes.


Placeholder
Placeholder

Design

Et design, der begejstrer dine sanser – det er essensen af KIA pro_cee’d. Nyd den dynamiske silhuet med de markant skrånende sideruder og de dristige LED-baglygter, der forbinder den muskuløse bagende med bilens sider. Den har det hele til at gøre den til enhver bilists favorit.

Features

  • LED-lygter for og bag
  • Panoramasoltag
ring til 7515 9911

Teknologi

hightech til moderne mennesker

Placeholder

KIA CONNECTED SERVICESDet nye navigationssystem med komplet kortmateriale har en tekst-til-tale-funktion, som oplæser vejnavnene, mens du kører. Den 7" touchscreen i farver viser masser af nyttige informationer fra kørecomputer til navigationsanvisninger, og desuden viser den billedet fra bakkameraet, så du nemmere kan parkere bilen.

VognbaneassistentKIA pro_cee'd er også udstyret til at hjælpe dig, når du ikke selv er klar over, at du behøver hjælp. Alle bliver trætte eller distraherede, og derfor har vi tilføjet Lane Departure Warning System, som advarer dig, hvis du utilsigtet begynder at forlade din vognbane. 

INTELLIGENT NØGLETakket være den smarte startknap kan du lade dine nøgler blive i lommen. Din KIA pro_cee'd ved, hvornår din intelligente nøgle er i nærheden, og så behøver du bare at trykke på en knap på døren for at låse bilen op, og derefter skal du blot trykke på startknappen for at starte motoren. 

Drivlinje & Gearkasse

hightech til moderne mennesker

Placeholder

Helt ny GDI-Turbomotor


Placeholder
Den nyeste af vores raffinerede motorer er den helt nye 3-cylindrede benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning (100/120 hk). Den er brændstofeffektiv, men imponerende dynamisk. Den holder CO2-emissionerne på et minimum (versionen med 100 hk og start-stop-system), og den har et maksimalt drejningsmoment på 172 Nm. Det er den slags præstationer, som kun en turbomotor kan levere. Ja, det er en turbomotor.

Helt ny GDI-Turbomotor


Placeholder
Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse er en automatiseret manuel gearkasse. Den giver jævn acceleration ved at eliminere de gearskifteryk, der kendes fra manuelle gearkasser og endda også fra nogle automatiske gearkasser. Den leverer det bedste fra både manuelle og automatiske gearkasser og kombinerer en mere dynamisk kørestil med brændstoføkonomi.

Helt ny GDI-TurbomotorDen nye KIA pro_cee'd er miljøvenlig som aldrig før, og motoren standser automatisk, når du fx holder for rødt og ikke træder koblingspedalen ned. Motoren starter automatisk igen, når du skal køre videre. Det er de mest effektive måde at spare brændstof på ved bykørsel.

ring til 7515 9911

Åbningstider:

Esbjerg
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
7612 4610
Send mail

Skjern
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
9735 4455
Send mail

Book din prøvekørsel her:

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale en nøjagtig dato og et tidspunkt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]