Vi præsenterer:
Den nye KIA Niro.


Unik crossover og hybrid er landet

Her er den – den mest overraskende og ekstraordinære crossover, KIA nogensinde har produceret. KIA introducerer den nye KIA Niro hybrid-crossover. Med denne bil vil du opleve kvalitet i topklasse, et kompakt eksteriør, en raffineret kabine med gode pladsforhold, der harmonerer perfekt med en ægte hybridmotors talenter:høj ydelse, god brændstoføkonomi og lave emissioner. Kan du ikke vente med at få den prøvekørt? Den kommer på markedet til efteråret så skriv dig op her, så bliver du en af de første der kommer til at prøve den.

Placeholder

Hybridånd

Åbn døren til den nye KIA Niro, og stig ind. Nu befinder du dig i en kraftfuld crossover, som samtidig har en lav miljøpåvirkning, er spækket med nyeste teknologi og sjov at køre i. En crossover med hybridånd. Det skal opleves!

Hybridkarrosseri

Begejstring ved første blik. Den nye KIA Niro tiltrækker sig hurtigt opmærksomhed med sine aerodynamiske og skarpe, moderne linjer. Fronten på Niro fuldendes af KIAs signaturkølergrill og betagende forlygter, som legende let forvandler selv den mørkeste nat til dag. Begejstret? Så skulle du bare tage et kig inde i den førsteklasses, rummelige kabine med elementer i højglans, og teknologi i særklasse og et rummeligt bagagerum. Er det ikke bare fantastisk? Jo, også i den grad!


Placeholder
Placeholder

Hybridkarma

Man kan udrette store ting, når blot man får den rette ide. Det er lige nøjagtigt det, der er tilfældet med den nye KIA Niro. Niro kombinerer en crossover-inspireret silhuet med lave emissioner og leverer klassens bedste brændstoføkonomi i segmentet for kompakte crossovere såvel som en unik køreoplevelse: afslappende og alligevel energisk.

ring til 7515 9911

Velkommen hightech

Placeholder

Advanced Smart Cruise ControlIntelligens i funktion! Din KIA Niro kan automatisk tilpasse bilens hastighed for at holde en sikker afstand til forankørende biler.

VognbaneassistentDet er en fordel at have et "tredje øje", når du kører. Nogle gange registrerer man ikke selv, at man er ved at komme ind i vognbanen ved siden af. Hvis det sker, vil du hurtigt blive advaret om det via et advarselssignal og et ikon i instrumentpanelet.

Blind Spot Detection med Rear Cross-Traffic Alert-system"Hvor kom den lastbil lige fra?" Glem alt om at få den slags overraskelser, når du kører i den nye KIA Niro. Blind Spot Detection (modelafhængigt udstyr) vil advare dig, hvis der kommer andre biler ind i din blinde vinkler. Og når du bakker ud fra en parkeringsbås, vil Rear Cross-Traffic Alert (modelafhængigt udstyr) ligeledes holde øje for dig.

8″ navigationssystem med KIAs Connected Services med teknologi fra TomTom og Android Auto™Foruden et fremragende navigationssystem (ekstraudstyr) omfatter den nye Niro en imponerende connectivity-pakke, som holder dig opdateret, mens Android Auto™ giver dig mulighed for at tilslutte din smartphone til håndfri betjening.
7 års kortopdatering
ring til 7515 9911