Den helt nye Kia Picanto


Er landet i vores butikker

Placeholder

Byt til en ny KIA Picanto

Attraction

1,0. Benzin, 67 hk

15″ alufælge
Bakkamera
Apple Carplay m. stemmestyring
Varme i rattet
Varme i forsæder
Parkeringssensor, bag

Mdl. ydelse::

1.432,–


Udbetaling:

7.995,-* inkl. din gl. bil

*Finansiering over 96 mdr. Variabel rente 1.99%, ÅOP 7,62%, samlet kreditomk. 33.650,-. Bilens pris 130.000,- Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer. Tilbuddet gælder t.o.m. d. 31.10.2018.


Placeholder

UDVENDIGT DESIGN: MERE DRISTIGT END NOGENSINDE FØR

Den nyeste KIA Picanto er udviklet som en kompakt model i A-segmentet af KIAs designcentre i Korea og Tyskland, og den vil helt sikkert stjæle rampelyset med sit ungdommelige og energiske design, som afspejles i de flotte karrosserikurver, de diskrete skulpturelle detaljer og en imponerende palette af livlige farver. Den vil helte sikkert tiltrække sig opmærksomhed og vinde hjerter. Med den større akselafstand er hjulene rykket længere ud i hjørnerne, hvilket giver en endnu mere selvsikker fremtoning – en fremtoning, som forstærkes af projektionsforlygter og LED-signaturkørelys med LED-blinklys.

FORBEDRET KABINE: MERE PLADS, MERE STIL

Måske er noget af det første, man lægger mærke til, hvor meget plads der kan være i så kompakt en bil. Den gode plads er opnået ved hjælp af endnu mere intelligent indretning end nogensinde før, så du får mere førerplads, passagerplads og bagagerumsplads end i nogen anden bil i segmentet. Rummeligheden og funktionaliteten fuldendes af komfortable designmæssige detaljer i hele kabinen – fx midterarmlæn foran med opbevaringsboks, som ikke tidligere har kunnet fås i segmentet. Pladsfornemmelsen fremhæves af rene linjer langs det flotte instrumentpanel, som indeholder logisk placerede hightech betjeningselementer til kørsel, underholdning og klimaregulering. En gennemført moderne følelse. Nu kan du også gøre din Picanto helt personlig med det største farveudbud nogensinde til beklædninger og indtræk.


Placeholder
Placeholder

BANEBRYDENDE & KOMFORTFORSTÆRKENDE TEKNOLOGI

Hjertet i kabinen er et nyt infotainmentsystem med ”flydende” 7” touchscreen, så du altid er et skridt foran, når det gælder navigation, opdateringer i realtid og meget mere. Og med stemmebetjening via Android Auto™ og Apple CarPlay™ kan du hele tiden holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Der er endda parkeringssensorer bagpå og bakkamera med dynamiske hjælpelinjer, så det bliver meget nemmere at bakke. I den helt nye Picanto er du også fri for kabler, når du skal oplade din telefon under kørslen – du skal blot placere din kompatible mobiltelefon på den trådløse telefonoplader. Af andre avancerede teknologier, der sørger for din sikkerhed, kan nævnes automatisk nødopbremsning, som registrerer potentielle kollisioner på forhånd og bremser bilen i overensstemmelse hermed.

Rummelighed

Placeholder

Placeholder


Placeholder
Åbningstider:

Esbjerg
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
7612 4610
Send mail

Varde
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
7522 0400
Send mail

Skjern
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
9735 4455
Send mail

Book din prøvekørsel her:

[contact-form-7 404 "Not Found"]