NY OPTIMA!


Den nye Optima lander i butikkerne inden for kort tid.
Placeholder

Innovativt design

Perfekt udvikling af den prisbelønnet model, kan den nye Kia Optima skrive et nyt kapitel i historien om et visionær design. Vores dygtige europæiske designere har fundet den rette balance mellem uforlignelig stil, innovation visuelt og funktionelle forbedringer. Resultat: en sedan, der vil tage dig et skridt videre.

Udvendige design

Med sin karisma og dens muskuløse kurver, kan den nye Kia Optima ikke undgå at tiltrække opmærksomhed på sin vej.


Placeholder
Placeholder

Interiør

Designet excellence går langt ud over optrædener. Ikke overraskende, inden den nye Kia Optima er lige så enestående som dens ydre. Moderne, rummelige, af højeste kvalitet – det er de første adjektiver, der kommer til at tænke på udvikling i den urbane jungle.

Førerassistentsystememer

Hightech-support

Placeholder

Adaptive forlygterMed adaptive bixenonforlygter (ekstraudstyr) til den helt nye KIA Optima forbedres dit udsyn i mørke. På baggrund af rattets bevægelser og bilens hastighed oplyser systemet aktivt svingene forude, så dit udsyn i mørke bliver bedre.

FjernlysassistentEn intelligent teknologi: Fjernlysassistenten registrerer automatisk forlygterne eller baglygterne på modkørende eller forankørende biler og skifter mellem fjernlys og nærlys (ekstraudstyr). Det øger sikkerheden og giver en mere afslappet køretur hjem fra kontoret.

Automatisk parkeringJa, det kan være nemt at parkere. Smart Parking Assist System (ekstraudstyr) anvender sensorer til at vurdere parkeringspladsernes størrelse, og rattet styrer automatisk bilen på plads som en ægte ekspert. Systemet, som kan bruges til parallelparkering og parkering i parkeringsbåse i en vinkel på 90°, hjælper også med at køre ud fra parkeringsbåsen igen. Du skal bare sørge for at træde på speederen og skifte gear.

360 graders kameraDet intuitive Around View Monitor-system (ekstraudstyr) giver dig et omfattende overblik i fugleperspektiv over området omkring din helt nye Optima. Hvordan? Ved at kombinere fire vidvinkelbilleder fra kameraerne på bilens front, bagende og sider.

Teknologi

et skridt foran

Placeholder

Luksuriøs audio


Placeholder
Musik for ørerne. Det højtydende Harman Kardon Premium Sound-system (ekstraudstyr) med en effekt på 590 watt byder på 10 højttalere, en ekstern forstærker og Clari-FiTM mp3-genoprettelsesteknologi. Quantum Logic Surround giver en unik surroundsound-oplevelse uanset audiokilden. En personlig koncertsal eller en bil? Begge dele efter vores mening.

Kia connectionHold forbindelsen, mens du kører, med KIA Connected Services fra TomTom. Real time-informationer om hastighedsgrænser(1), vejr, trafik etc. vises komfortabelt i bilens display (en smartphone med dataabonnement er påkrævet for at aktivere tjenesterne). Navigationssystemet, som er standardudstyr omfatter 7 års kortopdateringer og live-tjenester**. Integreret Wi-Fi fuldender pakken.

ring til 7515 9911

Køredynamik

Stol på præstationerne


7-trins dobbeltkoblingsgearkasseVælg den 7-trins DCT-dobbeltkoblingsgearkasse for hurtigere og mere jævn acceleration, større adræthed og bedre brændstoføkonomi. Den byder på det allerbedste fra både manuelle og automatiske gearkasser. Det brændstofbesparende start-stop-system standser motoren, når du holder for rødt. Når der bliver grønt, skal du blot træde på speederen for at køre videre.

TransmissionOplev vores 1,7-liters CRDi-dieselmotor med 141 hk og 340 Nm. Motoren har en optimal balance mellem præstationer og effektivitet, hvilket er ensbetydende med både dynamisk kørsel og færre CO2-emissioner.

Undervogn & StyretøjMere jævn kørsel, mere dynamiske køreegenskaber:  Optima er udstyret med et nyt tandstangsmonteret servostyringssystem med separat elmotor. Det øger bilens adræthed og tilpasser bilen til din personlige kørestil.
ring til 7515 9911

Sikkerhed

Innovativ sikkerhed

Visning af hastighedgrænser


Sørg altid for at kende hastighedsgrænserne: Speed Limit Information System registrerer skilte med hastighedsgrænser og viser hastighedsgrænsen i instrumentenheden. Tidspunktet på dagen og vejret spiller også ind. Advanced Smart Cruise Control (ekstraudstyr) gør motorvejskørsel mere afslappende. Systemet overvåger afstanden til forankørende biler og bremser automatisk bilen, hvis det er nødvendigt.

Assistance


Hvis du begynder at forlade din vognbane, advarer og hjælper den innovative vognbaneassistent dig aktivt. Der advares med både en advarselslyd og en visuel advarsel. Hvis det er nødvendigt, aktiverer bilens servostyringssystem et let styreindgreb for at hjælpe dig med at holde bilen i vognbanen.

Passiv sikkerhed


En omfattende pakke af sikkerhedsudstyr er standard i den helt nye Optima. For at beskytte dig og dine passagerer i tilfælde af en kollision er bilen udstyret med frontairbags til fører og forsædepassager, to sideairbags foran, to gardinairbags og en knæairbag til føreren. Desuden er bilens forstærkede karrosseri lettere, stærkere og mere sikkert end nogensinde før.

Automatisk nødbremsning


Hvis det skulle blive nødvendigt, hjælper den automatiske nødopbremsning (2) (ekstraudstyr) med at stoppe din bil. Langtrækkende radarsensorer udvendigt og kameraer på forruden registrerer fodgængere og biler på vejen og sender straks signaler til bilen om at bremse. Det forhindrer potentielle kollisioner – og sørger for din sikkerhed.

Advarselssignaler


Undgå potentielt farlige blinde vinkler med Blind Spot Detection (ekstraudstyr) med intelligent teknologi. En visuel advarsel i sidespejlet advarer dig, hvis en anden bil kommer ind i dine blinde vinkler. Når du bakker i den helt nye Optima, advarer Rear Cross Traffic Alert (ekstraudstyr) dig, hvis objekter nærmer sig din bil.
ring til 7515 9911

Åbningstider:

Esbjerg
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
7612 4610
Send mail

Skjern
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
9735 4455
Send mail

Book din prøvekørsel her:

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale en nøjagtig dato og et tidspunkt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]