SORENTO


Denne nye Sorento er meget mere end blot et elegant og modent eksteriør. Den afspejler alt det, som vores brand står for, hvad angår design, håndværksmæssige kvalitet, teknologi og kvalitet.

Artur Martins, Vice President, Marketing

Placeholder

Kvalitet ned til mindste detalje

Sorento er testet på KIAs Global Quality Center og afspejler KIAs globale filosofi om at gå langt ud over, hvad der forventes, for at levere klassens bedste køreegenskaber, bemærkelsesværdige designmæssige innovationer og banebrydende teknologier udviklet med afsæt i sund fornuft.

Eksklusive materialer i kabinen

Soft touch-stof og -læder, højglanspolerede detaljer, detaljer i satinkromfinish … KIAs designere er gået hele linen ud for at opnå ægte luksus, der både ser indbydende ud rent visuelt og også giver en premiumfornemmelse, når man rører ved det.


Placeholder
Placeholder

Komfortsæder

Læn dig godt tilbage i de faste, nye sæder, som er omhyggeligt udført med blødt læderindtræk (ekstraudstyr) – og nyd køreturen med 8-vejs elektrisk indstilling til forsæderne samt lændestøtte i førersædet, der kan indstilles i fire retninger.

Brochure på vej
ring til 7515 9911

Design

Et dristigt og elegant indtryk

Placeholder

PanoramasoltagDet dobbelte panoramasoltag (ekstraudstyr), som danner et skylight i glas over både for- og bagsæder, åbner op for en ekstra dimension af rummelighed og sollys.

Elegant interiørCockpittets flydende konturer med instrumentpanelets omsluttende form og smukke designdetaljer er inspireret af en luksuriøs vision og forfølger et "moderne og bredt"-princip. Du vil både blive charmeret og imponeret på samme tid.

LED-dagskørelys foranDe hældende, markant formede forlygter er indrammet af motorhjelmen, som er forhøjet. De har iøjnefaldende LED-dagskørelys, som giver dig bedre udsyn på vejen foran, når du kører om dagen. De forstærker desuden også bilens visuelle tiltrækningskraft.

Teknologi

Hightech, som du vil elske

Placeholder

Audtio-visual navigationsystem


Placeholder
Du kan vælge mellem et audio-visual navigationssystem med en avanceret 7" LCD-touchscreen og den 8" touchscreen (ekstraudstyr) med stemmegenkendelse og integrering med Premium Infinity™-soundsystemet som ekstra fordele.

USB, iPod & andet


Placeholder
Afspil lyd fra iPods, USB-nøgler og andre kompatible multimedieapparater ved ganske enkelt at tilslutte dem til de integrerede 3,5 mm (analogt) og USB-stik.

Infinity-soundsystemHør, hvilken forskel 10 højttalere, der er tilsluttet via en ekstern forstærker og byder på features som hastighedsafhængig regulering af lydstyrken, kan gøre for din lydoplevelse i kabinen.

Adaptivt kurvelysDu kan nyde godt af øget udsyn med fast kurvelys, som sender lyset i retning af din styrevinkel, og avancerede HID-forlygter med adaptive front lighting, som oplyser sving på vejen forude.

Speed limit informations funktionMed SLIF er den aktuelle hastighedsbegrænsning altid kun et enkelt øjekast væk. Dette skyldes et indbygget kamera, som læser skilte med hastighedsgrænser langs vejen og overfører disse informationer til førerens instrumentpanel.

Around view monitor


Nyd følelsen af at have øjne overalt – takket være Around View Monitor med fire kameraer, der giver dig mulighed for at kigge i alle retninger ved manøvrering under parkering.

Adaptivt kurvelys


Du kan nyde godt af øget udsyn med fast kurvelys, som sender lyset i retning af din styrevinkel, og avancerede HID-forlygter med adaptive front lighting, som oplyser sving på vejen forude.
Brochure på vej
ring til 7515 9911

Komfort

Luksuriøst ekstraudstyr


Fleksibelt sædekonceptOpnå den rette sædekombination, uanset hvad du har behov for at transportere – det være sig lange såvel som store genstande eller store mængder. Sædekonceptet omfatter en 40/20/40-splitfunktion til 2. sæderække, som kan forskydes, hvilket gør, at du nemt kan have plads til både passagerer og bagage.

Komfort under alle vejrforholdOpvarmede sæder på 1. og 2 sæderække giver mulighed for at indstille tre forskellige varmetrin på kolde dage. Og når det bliver sommer, kan føreren og forsædepassageren nyde den komfortable luftstrøm gennem deres sæder. Det er komfort året rundt, uanset hvordan vejret udenfor er.

Rummelig kabine med 7 sæder


Kabinen er nu mere rummelig end nogensinde før og med mere benplads til passagererne på 2. og 3. sæderække. Med 3. sæderække som ekstraudstyr kan op til 7 personer nyde køreturen i ubetinget afslappede og komfortable rammer.

Sikkerhed

Ganske enkelt mere sikker kørsel

6 Airbags


To frontairbags og sideairbags monteret i forsæderne til både fører og forsædepassager og side- og gardinairbags styres af et avanceret sensorsystem, som kan reagere selv i visse situationer, hvor bilen ruller rundt.

Advanced traction cornering control


Det nye ATCC AWD-system styrer baghjulenes vejgreb og bremsen på det inderste hjul, når du kører igennem sving, ved at fordele trækkraft til de hjul, som har mest vejgreb. Det sørger for øget stabilitet under en lang række kørselsforhold.

Vehicle stability management


VSM overvåger speederens, bremsernes og styretøjets respons på dine input i snævre sving og ved vanskelige manøvrer og griber kortvarigt ind for at genoprette stabiliteten, når det er nødvendigt – med præcise indgreb via bremser, servostyring og motorstyring.

Vognbaneassistent


Dette aktive sikkerhedssystem kommer med en akustisk advarsel, hvis du forlader den valgte vognbane uden at bruge blinklyset – dette hjælper dig med at køre ligeud og snævert, selv hvis du skulle miste koncentrationen et øjeblik.
Brochure på vej
ring til 7515 9911