Kia Venga


Hvad enten du ser den tæt på eller langt fra, så er den nye KIA Venga spækket med flotte detaljer: fra den nye kølegrill med store omsluttende forlygter til de markante baglygter, der fuldender det dynamiske, kileformede design af bilens bagende.

Placeholder

Fantastisk funktionalitet

Hvem siger man ikke kan være stilfuld og praktisk samtidig? Europæisk design, en kraftfuld holdning, stramme linjer og dristige vinkler giver den nye KIA Venga sin karakteristiske stil. Sans for detaljen og subtile forbedringer fuldender pakken og sikrer at funktionalitet aldrig kommer i vejen for det iøjnefaldende udseende.

Indvendigt design

Den nye Venga kan kun tilføre plusser til din stil. I den flotte og rummelige kabine kan du vælge sæder i en række farvekombinationer, i forskelligt typer design og med forskellige typer indtræk. Desuden kan du vælge flotte kromdetaljer som ekstraudstyr og nyde den smukt udformede midterkonsol.


Placeholder
Placeholder

Bagagerum

Plads til alle slags eventyr: Bagagerummet med dobbelt bund kan rumme op til imponerende 570 l. For at opnå den maksimale bagagerumsvolumen på hele 1.486 l skal du blot sænke bagagerumsbunden og klappe 60/40-splitbagsæderne frem.

ring til 7515 9911

Komfort

Plads til at udforske

Opvarmet rat


Placeholder
Det sidste du ønsker, er at blive distraheret under kørslen. Derfor har vi placeret betjeningselementerne til vigtige funktioner som audiosystemets lydstyrke, automatisk fartpilot og adgang til kørecomputeren på rattet, så de er inden for rækkevidde.

Intelligent nøgle, start-stop-knap


Placeholder
Sæt dig ind, og kør! Som noget nyt til modelår 2015 får du med den intelligente nøgle nem og nøglefri adgang til bilen, og med start-stop-knappen kan du starte og standse motoren med et enkelt tryk.

Opvarmet rat


Placeholder
KIA Venga åbner en helt ny verden. Og især når du vælger det imponerende panoramasoltag, som giver en ekstra stor pladsfornemmelse. Forsæderne er forsynet med lændestøtte, og på bagsæderne kan passagererne takket være god lofthøjde og benplads strække sig og slappe af.

Nyt sædeindtræk


Placeholder
Nyd at individualisere din KIA Venga med en række materialer i høj kvalitet. Vælg blandt tre nye typer stof og to læder-/stofkombinationer, og optimer komforten for både fører og passagerer – med god stil.

ring til 7515 9911

Teknologi

Se alle detaljerne

Opkoblingsmuligheder


Placeholder
Hold forbindelsen, mens du er på farten, med et audiosystem i høj kvalitet med 6 højttalere: RDS-radio og USB-tilslutninger til din mp3-afspiller eller iPod. Desuden er der Bluetooth® til håndfri telefonopkald eller musikstreaming og et navigations-system med komplet kortdækning, så du kan komme frem til selv de mest specielle destinationer.

Navigation på et nyt niveau


Placeholder
Tingene skal ikke være komplicerede. Heller ikke for din forsædepassager. Derfor vil I begge synes godt om den nemme "drej og tryk"-betjening af audio-systemet. Og i forbindelse med navigations-systemet med komplet kortdækning kan funktionerne som blandt andet soundsystemet styres via den brugervenlige touchscreen.

Navigation på et nyt niveau


Placeholder
Vil du have bedre køreegenskaber? Det får du med den nye KIA Venga med antiblokeringssystem (ABS), bremseassistent (BAS), elektronisk stabilitetskontrol (ESC), Hill Start Assist Control (HAC) og Vehicle Stability Management (VSM) – plus uafhængigt hjulophæng både for og bag. Et topmoderne navigationssystem indeholder de kort, du har brug for på din vej.

Åbningstider:

Esbjerg
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
7612 4610
Send mail

Skjern
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
9735 4455
Send mail

Book din prøvekørsel her:

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale en nøjagtig dato og et tidspunkt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]