Peugeot 108


Den nye Peugeot 108 er chik og elegant, original og karakteristisk, skræddersyet til en sofistikeret livsstil i byen og bemærkelsesværdigt kompakt. 108 fås med eller uden foldetag og med sit skarpe udseende, utallige muligheder for tilpasning og tilslutning af din smartphone, vil din hverdag aldrig blive det samme igen.

Peugeot 108

CHIKT OG ELEGANT DESIGN

Den nye Peugeot 108 er selve indbegrebet af stilfuld elegance. Den vækker opsigt i trafikken takket være et sofistikeret urbant design med fine dynamiske linjer og minutiøse detaljer. Den kan tilpasses lige netop din stil med hele otte farver og seks designtemaer at vælge imellem. Den nye Peugeot 108 TOP! kan desuden udstyres med et lækkert foldetag.

LYSSIGNATUR

Lyssætningen på 108 er let genkendelig og usædvanligt iøjnefaldende. Installeret i karrosseriet i en stilfuld balance af sort og krom, er de højteknologiske forlygter og LED-lyslederen vigtige faktorer i modellens flotte, urbane charme. Og dens wraparound baglygter, som også inkorporerer baklys og tågelygter, giver en fantastisk effekt af tre kløer, der skyder ud fra bilen.


Peugeot 108

Peugeot 108
Mirror screen

Mirror screen

Med ultramoderne udstyr ombord giver den nye Peugeot 108 og 108 TOP! dig helt nye tilslutningsmuligheder. Den store touchskærm i viser dig alle de væsentlige oplysninger om kørslen, og den innovative Mirror Screen i kan endda spejle din smartphone.

*Kun certificerede Mirrorlink- eller AppinCar-applikationer vil være tilgængelige ved stilstand eller kørsel. Nogle af programmernes funktioner vil være spærret under kørslen. Funktionen Mirror Screen fungerer ved hjælp af MirrorLink teknologi til Android, RIM og Windows-telefoner, der er kompatible med MirrorLink og AppinCar til telefoner med kompatible iOS, forudsat at brugerens telefonabonnement omfatter internetadgang. Denne teknologi vil indgå i flere og flere smartphones fremadrettet og funktionen bliver derfor mere udbredt.

Ring på 75 15 15 15

108 top!


Den nye Peugeot 108 TOP! har et bredt foldetag. Taget er eldrevet som standard og lavet af fleksibelt Kanvas, der dækker stort set hele den øverste del af bilen og kan justeres til den ønskede position. En automatisk aero-akustisk deflektor er indsat for at reducere turbulens i kabinen, når taget åbnes. Taget i Peugeot 108 TOP! kan fås i tre farver, der matcher bilmodellen: Sort, grå og den eksklusive Purple Berry.

mikrobil foldetag

KOMFORT OG -BEKVEMMELIGHED


Kabinen i Peugeot 108 er designet til at være særdeles intuitiv. Fra det højdejusterbare førersædei , har føreren det centrale panel, der inkorporerer hele spektret af styringer af bilens udstyr, inden for rækkevidde af blot den ene hånd: Den store 7″ touchscreeni , startknappen kombineret med Peugeot Open & Go-systemi , og automatisk klimaanlægi .

Peugeot 108
Ring til os på 75 15 15 15