Ny Peugeot 308


PEUGEOT i-COCKPIT®, GENOPFUNDET KØRSEL

Sæt dig ind i den nye Peugeot 308, læn dig tilbage og slap af i en verden, som med i-Cockpit®, er designet så din kørsel bliver en sand fornøjelse. Oplev en hurtigere, nemmere og endnu mere intuitiv kørsel med det kompakte rat, head-up instrumentpanel og den store 9,7″ kapacitive touchskærm . Som prikken over i’et giver Denon Hifi pakken samt Driver Sport pakken den ultimative køreoplevelse.

308

I den nye Peugeot 308 tager føreren plads i et eksklusivt og innovativt cockpit: Peugeot i-Cockpit. Førerpladsen har et lille rat, et head-up instrumentpanel i stilrent design og en høj midterkonsol. 308 er forsynet med en stor 9,7″ touch screen, der er drejet let mod føreren, og giver intuitiv adgang til de mange funktioner og apps, der fås til den nye Peugeot 308.

VÆGT/CO2

Lige fra designfasens begyndelse har den nye Peugeot 308 haft til formål at forene miljøvenlig kørsel med køreegenskaber på højt niveau. Et vedholdende arbejde med at reducere bilens vægt har givet en besparelse på 140 kg i forhold til forgængeren. En ny aerodynamisk silhouet, anvendelse af lette og innovative materialer og elektrisk servostyring medvirker i fællesskab til at begrænse CO2 udledningen. De mest miljøvenlige versioner udleder mindre end 85g/km CO2.


Peugeot 308
Peugeot 308

KARAKTER OG YDELSE

Gør dig klar til kærlighed ved første blik når du ser den uforglemmelige og helt nye Peugeot 308 og dens stærke personlighed. Det ikoniske Peugeot logo sidder midt i den markante front mens de nye 16” Zyrcon hjul tilføjer sin elegance. Den helt nye kompakte PEUGEOT 308 5-dørs har fuldt integreret signaturbelysning med nye halogenlygter som giver en mere synlig tilstedeværelse på vejen.

Indvendigt design


I den nye Peugeot 308’s kabine forenes æstetik med de intuitive betjeningsfunktioner. Det stilrene og meget
funktionelle design resulterer i en ergonomisk førerplads og nye køreoplevelser.

Peugeot 308
hos Burgaard Sørensen

Stilrent design


Peugeot 308

Den praktisk indrettede førerplads med et reduceret antal betjeningsknapper og anvendelsen af ædle og eksklusive materialer viser Peugeots sans for detaljer. Det meget stilrene og æstetiske design er innovativt og hidtil uset i bilernes verden.


Cockpit design


Peugeot 308

I den nye Peugeot 308 tager føreren plads i et eksklusivt og innovativt cockpit: Peugeot i-Cockpit. Førerpladsen har et lille rat, et head-up instrumentpanel i stilrent design og en høj midterkonsol. Den er også forsynet med en stor 9,7" touch screen*, der er drejet let mod føreren, og giver intuitiv adgang til de mange funktioner og apps, der fås til den nye Peugeot 308. Cockpittet giver intuitiv adgang til alle betjeningsfunktioner og sikker kørsel samt en eksklusiv og stimulerende køreoplevelse.

*Fra Active-niveau


Cockpit design


Peugeot 308

Et panoramaglastag* giver øget lys i kabinen og velvære for fører og passagerer. Den nye Peugeot 308 forsynet med et nyt fint perforeret solgardin, som filtrerer 95% af det udefrakommende lys og beskytter mod stærk sol. * Option.


Denon HIFI


Denon hifi

Et tæt samarbejde mellem Peugeot og Denon har resulteret i et nyt specialbygget Denon HIFI system* til Peugeot 308, bestående af 8 højttalere, en subwoofer og en digital forstærker. Muligheden for at vælge mellem 2 lydfordelinger og 5 equalizer indstillinger sikrer fører og passagerer en kraftfuld, præcis og naturlig lyd.
Læs mere på denon's hjemmeside her
*Option


LILLE RAT


Peugeot 308

Det lille, kompakte rat i den nye Peugeot 308 giver lyst til at gribe rattet og køre afsted. Den lille diameter giver en bedre manøvredygtighed og køreoplevelse. Rattet ligger naturligt og rart i hånden, og fra Active niveau fås det også i en udgave med Nappa læder og stikninger.


INSTRUMENT PANEL


Instrumentbræt

Det smukt designede instrumentpanel indeholder både højteknologiske elementer og elegante urskiver. Når bilen startes, giver de fint ciselerede nåle fuldt udslag, og blikket fanges af de lysende skalaafmærkninger. På grund af instrumentpanelets hævede position, behøver man ikke tage øjnene fra vejen for at aflæse informationer, hvilket giver komfort og sikker kørsel. Option.


Åbningstider:

Esbjerg
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-17.00
Søndag: 13.00- 16.00
7515 9911
Send mail

Varde
salgsafdeling:

Man-Fre: 09.00-16.00
Søndag: 13.00- 16.00
7522 0400
Send mail

Book din prøvekørsel her:

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale en nøjagtig dato og et tidspunkt.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]