Peugeot 308 SW


Den nye Peugeot 308 SW forener stilrent design med rummelighed. Bilen, der blev valgt til årets bil 2014 i Europa, indeholder alle de fundamentale værdier, en stationcar skal have: volumen, rummelighed, fleksibel og praktisk indretning.

OP TIL 31,3 KM/L

Ligesom den ny Peugeot 308 5-dørs er ny 308 SW blevet 140 kg. lettere og dermed mere dynamisk. Fra lanceringen fås 308 SW med Euro 6 PureTech benzinmotorer og Blue e-HDi dieselmotorer, der er både højtydende og miljøvenlige. Blue e-HDi versionerne udleder helt ned til 85 g CO2 pr. km. og er den nye benchmark i klassen. Den nye 6-trins automatgearkasse, EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) er også konstrueret til at reducere CO2 emmisionen drastisk. Den sikrer glidende gearskift og bemærkelsesværdig brugervenlighed

Peugeot 308 SW
Peugeot 308 SW
Peugeot 308 SW

KLASSENS STØRSTE BAGAGERUM

Bagagerummets volumen på hele 660l gør at 308 SW har det største bagagerum i sin klassen. På grund af de enkle former og Magic Flat bagsædet, der kan nedfoldes til et helt fladt gulv, kan den nye Peugeot SW let tilpasses dine behov.

Største bagagerum

PEUGEOT i-Cockpit

Tag plads bag rattet i ny Peugeot 308 SW og opdag det moderne og enkle design i Peugeot i-Cockpit.

• Ved den 29. Internationale Automobil Festival 2013 blev den nye 308 hædret med prisen for Årets smukkeste interiør 2013. Peugeot i-Cockpit byder på en dejlig atmosfære og gode køreoplevelser.

Peugeot 308 SW

KVALITET


Peugeot 308 SW
Peugeot 308 SW
PlaceholderaPeugeot 308 SW

Den nye Peugeot 308 SW’s høje kvalitetsniveau ses ned til mindste detalje. Peugeot har ønsket at konstruere en eksklusiv bil, der kan måle sig med de bedste.


Ring på 75 15 15 15

Indvendigt design

I ny Peugeot 308 SW forenes design og innovation til en eksklusiv oplevelse. Fokus på detaljen, stor rummelighed og en højteknologisk førerplads med intuitiv betjening giver en helt ny køreoplevelse.

Peugeot i-Cockpit


Peugeot 308 SW

I den nye Peugeot 308 SW sætter føreren sig ind i et cockpit med højteknologiske løsninger, intuitiv betjening samt et innovativt og eksklusivt design: Peugeot i-Cockpit.(Standard fra Active niveau)
Det enkle design med eksklusive materialer og få synlige betjeningsknapper viser, at der er fokus på detaljer og finish i den nye Peugeot 308 SW. Det meget enkle og stilrene design er innovativt i bilernes verden.
Ved den 29. udgave af den Internationale Automobil Festival blev den nye Peugeot 308 tildelt prisen for Årets smukkeste interiør 2013 (for hatchback og SW) af en jury bestående af eksperter og entusiaster fra bilsportsverdenen, men også fra mode-, design-, artitektur-, kultur- og medieverdenen. Prisen gives for det orignale, moderne og kvalitetsprægede Peugeot i-Cockpit, som er en identitetsskabende signatur for Peugeots interiør.

Det kompakte rat, den hævede instrumentgruppe, den store 9,7’’ touch-skærm og den høje midterkonsol giver føreren og passagererne nye og spændende køreoplevelser af høj kvalitet.

hos Burgaard Sørensen

Ren kvalitet


Peugeot 308 SW


Kabinen i ny Peugeot 308 SW har et meget enkelt design. Alle kabinens elementer er perfekt indpasset i interiøret: meget få synlige betjeningsknapper, den enkle volumenknap, dørbeklædningen, touch-skærmen samt det skumbeklædte instrumentbord med smukt intregrerede detaljer af krom og sort lak afspejler den eksklusive stil.

TOUCH-SKÆRM


Peugeot 308 SW touch skærm
Et tæt samarbejde mellem Peugeot og Denon har resulteret i et nyt specialbygget Denon HIFI system* til Peugeot 308, bestående af 8 højttalere, en subwoofer og en digital forstærker. Muligheden for at vælge mellem 2 lydfordelinger og 5 equalizer indstillinger sikrer fører og passagerer en kraftfuld, præcis og naturlig lyd.

LILLE RAT


Peugeot 308 SW
Det lille, kompakte rat i den nye Peugeot 308 giver lyst til at gribe rattet og køre afsted. Den lille diameter giver en bedre manøvredygtighed og køreoplevelse. Rattet ligger naturligt og rart i hånden, og fra Active niveau fås det også i en udgave med Nappa læder og stikninger.

INSTRUMENT PANEL


Peugeot 308 SW
Det smukt designede instrumentpanel indeholder både højteknologiske elementer og elegante urskiver. Når bilen startes, giver de fint ciselerede nåle fuldt udslag, og blikket fanges af de lysende skalaafmærkninger. På grund af instrumentpanelets hævede position, behøver man ikke tage øjnene fra vejen for at aflæse informationer, hvilket giver komfort og sikker kørsel.

PANORAMAGLASTAG


Med panoramaglastageti og en total rudeoverflade på 1,69 m2 får fører og passagerer oplevelsen af stor rummelighed og masser af lys i ny 308 SW.