Ny 3008


Den nye Peugeot 3008 SUV udstråler både styrke og karakter. Understreget via af sit strømlinede design, kombinerer denne enestående SUV robusthed med elegance. Hop om bord på 3008 og find dig selv nedsænket i en sanselig og teknologisk verden, hvor du er garanteret en stærk køreoplevelse.


Sublimt design


Peugeot 3008


Peugeot 3008

Lad dig forføre af 3008’s kraftfulde front med kølergitter i ternet 3D-mønster og de stilrene katteøjneagtige Full LED-forlygter. Og Læg mærke til de flydende og dynamiske linjer, der understreges af skærmenes elegante krom-detaljer.

Den nye Peugeot 3008’s unikke og skarpe personlighed fremhæves af taget i farven black Diamond. Henover bagenden løber et bånd i sort højglans, og indeholder LED baglygterne med markerede løvekløer, som lyser dag og nat.

STÆRKE OPLEVELSER

Peugeot 3008
Nyt cockpit Peugeot 3008
Ny 3008

Læg mærke til de smukke omgivelser, når du sætter dig ind bag rattet. Peugeot 3008 inviterer dig til at opdage et 100% digitalt univers i det nye spektakulære Peugeot i-Cockpit®. 8″ touch-skærm, digitalt instrumentpanel med individuel konfiguration og brugeropsætning, lille kompakt rat med indbyggede betjeningsknapper og automatgearkasse er altsammen med til yderligere at øge køreglæden.

Skab din egenfavorit stemning med i-Cockpit® Amplify. Med et enkelt tryk kan du vælge og tilpasse lys, lyd og duft, så det passer til dit humør eller ruten, mens du sidder komfortabelt i sædet med 8-punkts massagefunktion i luksuriøse og moderne omgivelser.

Og, nyd den gode føling med vejen og den fantastiske lydkomfort i det varme lys fra panoramataget, mens du hører musik i ekstra høj lydkvalitet fra Focal HiFi-anlægget.

Smarte teknologier

Peugeot 3008
Nyt cockpit Peugeot 3008
el løbehjul

Når man kører ud i verden, skal man samtidig huske at passe på den, og det gøres med effektive miljøbeskyttende teknologier. Det lettere chassis, PureTech og BlueHDi motorerne, og EAT6 automatgearkassen placerer den nye Peugeot 3008 blandt de mest brændstofeffektive SUV’er i sin klasse.

Oplev også den nye innovative transportløsning: e-Kick er et el-drevet løbehjul og er resultatet af et samarbejde mellem Peugeot og Micro. Du opbevarer og oplader din e-Kick i en dockingstation i bagagerummet på den nye Peugeot 3008 SUV.