Ny Peugeot 208 GTi Van. En legende er genfødt

Den nye Peugeot 208 GTi Van er den moderne genopførelse af den legendariske GTi. Detaljer med rød og skinnende krom fremhæver det udvendige design, der indskyder dynamik. Røde Peugeot bogstaver, indgraveret i kromet, pryder bagsiden og frontgrillen. Et særligt net med 3D tern udsmykker også frontgrillen. Det fremhæver de nye forlygter, som er udstyret med den seneste generations teknologi, som også benyttes til LED-kørelyset. Dette giver 208 GTi en helt ny lyssignatur med et katteagtigt og iøjenfaldende look.. Og hvad ville 208 GTi’en være uden en baggrill som elegant forlænger de tilspidsende linjer af denne nye model. På pladserne, færdig… go!

Placeholder

Design

I kabinen opleves en sporty atmosfære ned til mindste detalje. Der er røde GTi syninger på læderratet og gearstangen, mens instrumentbrættet i grå alcantara og sportsæderne i nappalæder og mønstret tekstil har dobbelt syninger. Stemningen understreges af et helt sort tag, aluminiumsdetaljer og endelig er dele af instrumentbrættet, ventilationsåbningerne og dørgreb dekoreret af den røde og den sorte farve i en elegant graduering. En særlig feature er instrumenturene i krom, som er oplyst af røde LED ringe.

• GTi kabine og head-up instrumenter
• Infotainment system med 7” touch skærm

Varerum

208 GTi Van er en kompakte varebil til byen eller den sjove omvej. Det rummelige og praktiske varerum har lav læssehøjde og nem adgang.

• Længde 1,33 m.
• Max. bredde 1,38 m.
• Max. højde 92,5 m.


Placeholder
Placeholder

Kvalitet/Sikkerhed

208 GTi Van repræsenterer det nyeste indenfor Peugeots verden og har fået de maksimale 5 stjerner efter den nye EuroNCAP standard for personbiler. De sikre køreegenskaber suppleres af effektive 302 mm bremseskiver for og 249 mm bag, ESP med mulighed for frakobling og 6 airbags, så fører og passager er sikkert beskyttet, også når det går stærkt. 208 GTi står godt fast med 17” aluminiumsfælge med dæk i dimensionen 205/45.

• ESP
• 6 airbags
• 5 stjerner i EuroNCAP


Miljø

208 GTi Van er en legesyg sportsbil, der klarer 0-100 på 6,5 sekunder, men takket være Peugeots avancerede motorteknologi har den et forbrug ved blandet kørsel på 18,5 km/l og en CO2 udledning på kun 125 g/km.

• GTi 1,6 THP 208 HK. 18,5 km/l og 125g CO2/km

Brændstof og emission
Energiklasse: A
Brændstofforbrug (EU-norm): 18,5 km/l.
CO2-emission: 125 g/km.


Placeholder

Peugeot 208 GTi Van fås fra

184.990 kr. ekskl. moms


Priserne er vejl. og ekskl. moms, lev. omk. på 3.260 kr. og evt. metallak. Til priserne skal der tillægges omk. til syn inden registrering – spørg din forhandler. De viste biler kan være monteret med ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisændringer og fejl.

Har du spørgsmål?

Så står vi klar på 7612 4613