NY PEUGEOT Expert


Takket være den nye platform har den nye PEUGEOT Expert Van masser af fordele, der letter dit arbejde og opfylder alle dine krav. De moderne motorer sikrer god kørbarhed og høj ydelse i den daglige kørsel.

Leasing tilbud til de hurtige

Den nye Peugeot Expert

Du kan lease den for blot 1.695 kr. om måneden. Peugeot Expert har fået nyt markant design, som giver den et robust og elegant look. Expert fås i tre længder og er velindrettet med masser af aflæggeplads og opbevaringsrum.
Motorprogrammet består af 5 kraftfulde BlueHDi-motorer på hhv. 95, 115, 120, 150 og 180 hk med automatgear. Og med 120 eller 150 hk under hjelmen, har du mulighed for at trække op til 2.500 kg. Peugeot Experts lave vægt resulterer i klassens bedste brændstoføkonomi med op til 19,6 km/l og laveste CO2-emission.

NY PEUGEOT EXPERT PLUS L2 1.6 BlueHDi 115 hk
• Aircondition
• Fartpilot med begrænser
• Radio RD6 m/Bluetooth
• Sædevarme
• Førersæde og dobbelt passagersæde, førersæde med armlæn, indstillelig højde samt lændestøtte

Leasing kr.1.695 /md. ekskl. moms*
Udbetaling kr. 9.995 ekskl. moms

*Leasing via Peugeot Finans. Leasingperiode 60 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Priserne er er variable og er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger men ekskl. service, dæk, forsikring, brændstof og ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb skal leasingtager anvise en køber til følgende pris: 50.246 kr. ekskl. moms og forholdsmæssig registreringsafgift. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Tilbuddet er enkeltstående og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Leasingkampagnen gælder udvalgte modeller, og så længe lager haves. Alle priser er ekskl. moms. Bilerne er vist med ekstraudstyr.
B Expert L2 1.6 BlueHDi 115 hk 19,2 km/l. CO2 137 g/km. **Eksakte værdier er under godkendelse.

EXPERT VIDEO


Den nye Peugeot Expert

PEUGEOT Experts nye markante design giver den et robust og moderne look.
Den fås i 3 længder, bl.a. i en Compact version, der kun er 4,60 m lang.

For at opfylde erhvervskundernes behov fås PEUGEOT Expert i en lang række versioner: kassevogn og Combi med op til 9 pladser.


En Expert til ethvert behov

I Compact versionen med en længde på kun 4,60 m kommer man let omkring. Denne version har en størrelse, der er særligt velegnet til bykørsel.

Den er meget rummelig: PEUGEOT Expert Compact har en lastkapacitet på op til 1400 kg, en varerumsvolumen på 5,1 m3 og en varerumslængde på 3,32 m.
PEUGEOT Experts størrelse passer til de fleste parkeringsforhold. På de fleste versioner er højden begrænset til 1,90 m, så der er ingen problemer med at komme ind i parkeringshuse

Den nye Peugeot Expert
Den nye Peugeot Expert
Den nye Peugeot Expert

Den praktiske nye PEUGEOT Expert Van er forsynet med en klap i Moduwork skillevæggeni. Det giver mulighed for at medbringe op til 4 m lang last på en helt flad vognbund, samtidig med at der stadig er 2 siddepladser foran. Med et samlet varerumsvolumen på optil 6,6 m3 og den innovative, automatiske sideskydedør med håndfri betjening, er det let at læsse varer af og på.

Ny platform

PEUGEOT Expert er konstrueret på den nye EMP2 platform. Kørselskomfort, kvalitet og effektivitet ligger helt i top, og lastkapaciteten er helt op til 1400 kg.
PEUGEOT Expert Van er fantastisk let kørt. Dette skyldes BlueHDi motorerne på mellem 95 hk og 180 hk og 400 Nm i kombination med den nye EAT6 automatgearkasse.
PEUGEOT Expert byder på laveste brændstofforbrug og emission i klassen. Driftsomkostningerne er lave, blandt andet pga. serviceintervallet på op til 2 år eller 40.000 km.

Leasing fra 1.695 kr./md. ekskl. moms*