Image

BETALING I SMÅ RATER UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER

0 kr*. i udbetaling, rente og gebyr

Peugeot Værkstedskonto

Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.


Opret en konto med nemid – hurtigt og nemt

Du kan oprette kontoen online hjemmefra eller på værkstedet. I begge tilfælde skal du bruge NemID.

Ansøger du online, starter du med at vælge beløb og trykker ”Start ansøgning”. Så logger du ind med NemID, udfylder ansøgningen og indsender den.

Du får svar på din ansøgning på få minutter, og når du er godkendt, oprettes kontoen straks, du underskriver aftalen i e-Boks med NemID, og din konto er klar til brug på alle autoriserede Peugeot-værksteder. Du skal blot vælge, om du vil betale over 10 eller 20 måneder.

Ansøg allerede nu

KOSTER DET VIRKELIG IKKE NOGET?

Det er gratis at have kontoen. Der er ingen renter eller gebyrer forbundet.

Du skal kun betale det beløb, du køber for. Eneste forskel fra et kontantkøb er, at du i stedet betaler prisen i mindre rater over 10 eller 20 måneder.

Rent praktisk, så fungerer kontoen som en kredit hos Nordea. Når du opretter kontoen, godkender Nordea dig til at kunne købe for det beløb, du søger om, og så betale beløbet i mindre rater. Du vil derfor også se, at den aftale du indgår om kontoen, er en aftale med Nordea. Og det er derfor, at der står ”Jeg vil gerne låne” på ansøgningsboksen.

Køber du ikke noget, så bruger du ikke af din kredit, og så skal du ikke betale noget.

FLERE STORE FORDELE

  • Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 10 eller 20 måneder
  • Ingen omkostninger – du betaler kun købsprisen: 0 kr. udbetaling, 0 kr. rente og 0 kr. gebyr*
  • Ingen binding – indfri din værkstedskonto uden omkostninger
  • Lettere at håndtere evt. uforudsete biludgifter

*En regning på f.eks. 10.000 kr. koster 500 kr. i 20 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,00%.

LÅNEEKSEMPLER

Image

I alle eksempler er den faste debitorrente 0,00 %. ÅOP er 0,00 %. De samlede omkostninger er 0 kr. Det samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris. Beregningerne forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice.
Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Kredittens løbetid er 5 år.
Peugeot Værkstedskonto er til privatkunder og kan ikke benyttes til udbetaling af en bil.

DÆKKER ALT DU KØBER PÅ VÆRKSTEDET

Image

Service

Bestil tid til det obligatoriske serviceeftersyn, vintertjek el.lign., så snart behovet opstår. Betalingen dækker du blot via Peugeot Værkstedskonto i mindre rater over 10 eller 20 måneder. Du er derfor hele tiden trygt og sikkert kørende uden at skulle betale ekstra.

Image

Reparationer

Bliver det nødvendigt at udføre reparationer på bilen, så brug Peugeot Værkstedskonto. Book blot tid på værkstedet, og bliv køreklar med det samme. Regningen betaler du efterfølgende i rater – helt uden ekstra omkostninger.

Image

Vinter-/sommerdæk

Af hensyn til sikkerheden er det vigtigt, at køre sommer og vinter i møde med de rigtige dæk. Både dækkene og den tid, værkstedet skal bruge på dækskiftet, kan du blot afregne via Peugeot Værkstedskonto. Book i god tid, betal i rater og vær’ hele tiden klar til en ny årstid.

Image

Ekstraudstyr

Sæt endnu en streg under køreglæden med det ekstraudstyr, du drømmer om. Hvad enten det er nye alufælge, multimedieudstyr eller praktiske tagbøjler, så kan du betale med Peugeot Værkstedskonto uden omkostninger over 10 eller 20 måneder.