Image

Ny Peugeot e-208 - helt elektrisk!

Ny Peugeot e-208 - helt elektrisk!340 km (WLTP)
50 kWh batteri
Motor: 100 kW / 136 hk - 260 Nm fra 0 km/h
Hurtig opladning 80% af batterikapaciteten i 30 minutter
Opladningssystem: Kombinationsopladningssystem CCS
Hjemmelader: (32A) 5,15 timer (11 kW) - 8 timer (7,4 kW) (afhængigt af udstyr)
App kontrol af varme og opladning
Varmepumpe

Peugeot e-208 er bygget på den nyeste generation platform fra Peugeot, hvilket gør bilen længere, bredere og lavere end sin forgænger og mere sporty, med sine rene og stramme linjer.
Udenfor har den nye Peugeot e-208 et særpræg og en række eksklusive detaljer, som flotte LED-kløer (som udgør mærkets lyssignatur) og diamantskårne fælge.
Bilen er let genkendelig, især i grillen, som i midten bærer den ikoniske Peugeot løve. På fronthjemlen sidder 208 mærket, mens e-208 er placeret på bagklappen. C-søjlen er markeret med en stor "e" - for elektrisk.
Indvendigt
Indvendigt giver den helt nye PEUGEOT i-Cockpit® 3D en fantastisk teknologi. Det viser blandt andet, hvad der er mest vigtigt for føreren, i et to-lags hologram, som vi genkender fra andre nye Peugeot-modeller.
Alle oplysninger er nemme at se og omhyggeligt placeret i førerens synsfelt. Et hoveddashboard med alle vigtige data er centralt placeret i førerens synsfelt. Således er det ikke længere nødvendigt at flytte dit blik væk fra vejen, og du får mere fred til at koncentrere dig om at køre.
Midt i bilen finder du den store berøringsskærm, der giver et fuldt overblik over komfortindstillingerne (musik, aircondition osv.) Og har brugervenlige og intuitive betjeningselementer til alle data og udstyr.

Kontakt os på 75151515 for mere info

Reserver Prisliste