Kontakt Skadecenter Vest

Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilken bil du har!

Er skaden sket?

+45 75151515


I det store skadescenter klarer vi reparation af skader af alle typer skader på din bil og tager hånd om hele forløbet for dig som kunde. Lige fra de helt store og alvorlige trafikskader til de små irriterende buler fra indkøbsvogne.


Valg af værksted er dit valg, ikke forsikringsselskabets

Dit forsikrings­selskab kan have en mening, men du tager beslutningen. Forsikringen dækker uanset dit valg. Og hvorfor skulle din bil ikke forblive original?

Vi hjælper dig hele vejen, når skaden er sket. Herefter hjælper vi eller dit forsikringsselskab med transport til nærmeste skadecenter, hvis din bil ikke kan køre. Vi kalder Vejhjælp, det er gratis og kræver bare en vis loyalitet. På skadescenteret hjælper vi også gerne med skadesanmeldelse og kontakt til taksator. Ved de fleste skader kan vi stille en gratis lånebil til rådighed for dig i reparationsperioden.


Hvis uheldet er ude skal du ikke gå på kompromis


Lad ikke en skade ødelægge bilens sikkerhed og garanti. Burgaard Sørensens skadescenter kendetegnes med erfaring og professionalisme – vores kunder skal også mærke fuldkommen tilfredshed.

Forsikringsselskaber er nære samarbejdspartnere i et skadesforløb, og de kan vælge at anvise til værksted, som de har en økonomisk aftale med. Det er din ret som ejer, at benytte det værksted, du har tillid til og bedst kan varetage dine interesser i forhold til bilens karrosseri garanti og faglige genetablering af netop dit bilmærke.

Vi har uddannede pladesmede som har mange års erfaring i vores mærker og kan tilbyde 3 års skadesgaranti, samt fri lejebil inkl 50 km pr. dag. Vi ønsker ikke at vores kunder skal blive dårligere stillet pga. en pludselig opstået hændelse, men at den kvalitet og sikkerhed vores mærker er kendt for, bliver bragt tilbage til samme standart som før skaden.


Forkæl din Peugeot eller Opel med et Burgaard Sørensen service


Autoriseret værksted med fokus på kunderne
Burgaard Sørensens værksted er naturligvis autoriseret til at give din bil den bedst tænkelige service og pleje. Vi bruger naturligvis kun originale reservedele, og personalet er uddannet til at sørge for bilen er i topform.

Kontrol holder øje med kvaliteten
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kontrollerer vi vores arbejde løbende, og bliver også kontrolleret af Dansk Teknologisk institut.


Originalt tilbehør
Selvom Peugeot og Opel er kendt for et endda meget højt udstyrsniveau, er der masser af muligheder for at tilføre bilerne ekstra udstyr. Hvad enten der er tale om avanceret lyd- eller telefonanlæg, lydudstyr eller tilbehør, der giver din Peugeot eller Opel et personligt præg.