Kontakt Skadecenter Vest

Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilken bil du har!

Er skaden sket?

+45 7612 4624


I det store skadescenter er vi klar til alle typer skader på din bil og tager hånd om hele forløbet for dig som kunde. Lige fra de helt store og alvorlige trafikskader til de små irriterende buler fra indkøbsvogne.


Hvis uheldet er ude skal du ikke gå på kompromis


Lad ikke en skade ødelægge bilens sikkerhed og garanti. Burgaard Sørensen skadescenter er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme – vores kunder skal også mærke fuldkommentilfreds her

Forsikringsselskaber er nære samarbejdspartner i et skadesforløb, men de kan også vælge at anvise til af de værksteder som de har en økonomisk aftale. Det er din ret som ejer, at benytte det værksted som du har tillid og kan bedst kan varetage dine interesser i forhold til bilens karrosseri garanti og faglige genetablering af netop din bilmærke.

Vi har udannet pladesmede som har mange års erfaring i vores mærker og kan tilbyde 3 års skadegaranti, samt fri lejebil incl 50 km fri km pr. dag. Vi ønsker ikke at vores kunder skal blive ringere stillet pga. af en pludselig opstået hændelse, men at den kvalitet og sikkerhed som vores mærker er kendt for, bliver bragt tilbage til samme standart som før skaden.


Forkæl din Kia eller Peugeot med et Burgaard Sørensen service


Autoriseret værksted med fokus på kunderne
Burgaard Sørensens værksted er naturligvis autoriseret til at give din Kia den bedst tænkelige service og pleje. Vi bruger naturligvis kun originale reservedele, og personalet er uddannet til at sørge for bilen er i topform.

Kontrol holder øje med kvaliteten
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kontrollere vi vores arbejde løbende. Og bliver også kontrolleret af Dansk Teknologisk institut.


Originalt tilbehør
Selvom både Kia & Peugeot er kendt for et endda meget højt udstyrsniveau, er der masser af muligheder for at tilføre bilerne ekstra udstyr. Hvad enten der er tale om avanceret lyd- eller telefonanlæg, lydudstyr eller tilbehør, der giver din Kia eller Peugeot et personligt præg.