Privatlivs- Og Cookiepolitik

Privatlivspolitik
Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.

Introduktion
Når du besøger vores website, vores app eller besøger os via sociale medier indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet m.m. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Endvidere registrerer og behandler vi som en del af vores virksomhed oplysninger de personer vi har kontakt til med det formål at afsætte vores varer eller ydelser.

Cookies
Vores website anvender ”cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
• Facebook Pixel
• Google Analytics

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website m.m. eller på anden måde er i kontakt med os indsamler, forbinder og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb, leje, leasing eller afprøvning i vores forretning eller via websitet. Vi indsamler også oplysninger om dig hos offentligt tilgængelige kilder som f.eks. Det digitale Motor Register, cpr-registret mv.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Ved anden kontakt med dig end på vores website, app eller sociale medier indsamler og behandler vi dine kontaktoplysninger, oplysninger om dine køb af virksomhedens varer og ydelser, tilbud, prøvekørsler, værkstedsbesøg, data om og fra de køretøjer du ejer eller bruger, oplysninger om forsikring, finansiering, syn samt eventuelle flere ejere og/eller brugere.

Eventuelle oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort samt fotos af dig behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.

Vi anvender fra tid til anden profilering af dine personlige oplysninger (automatisk behandling af
personlige oplysninger, der har til formål at vurdere bestemte personlige forhold vedrørende en
fysisk person eller analysere eller forudsige navnlig den fysiske persons erhvervsevne, økonomiske
situation, opholdssted, personlige præferencer, pålidelighed eller adfærd).

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller
ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab,
misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål og grundlag
Oplysningerne bruges til at identificere dig, registrering af køretøjer, håndtere forsikrings- og
finansieringsydelser, opfylde reklamations- og garantiforpligtelser, opfølgning på salg, udlejning,
værkstedsbesøg, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring eller salgsaktiviteter i øvrigt og
profilering. Endvidere bruges oplysningerne til at vise dig de annoncer, som vil have størst
sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne
levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores
services og indhold.

Det juridiske grundlag for behandling af dine personoplysninger er således baseret på opfyldelse af
vores aftaler, overholdelse af lovgivning, vores interesse i at yde dig den bedste service og
tilrettelægge vores markedsføring og salg så optimalt som muligt.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt og krævet i henhold til lovgivningen, og vi
sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og
baggrunden for opbevaring. I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger
medmindre de slettes efter anmodning maksimalt i en periode på 12 måneder efter vi senest har
benyttet disse.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet m.m., hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk
placering, køn og alderssegment m.v. videregives til de tredjeparter, der er nævnt ovenfor under afsnittet om cookies, i det omfang disse oplysninger er kendt.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler
udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Virksomheden
benytter følgende databehandlere: Peugeot Danmark, Citroën Danmark, KIA Danmark og CDK global.

Oplysningerne kan blive videregivet til en eller flere bilimportører Peugeot Danmark, Citroën Danmark, KIA Danmark med
henblik på at opfylde ovennævnte formål.

Oplysningerne overføres ikke til lande uden for EU.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til
enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Hvis du har afgivet et egentligt samtykke
til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der
behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du har også ret til at få
dine oplysninger udleveret. Henvendelse herom kan ske til: kundeservice@burgaard-sorensen.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage
kontakt til Datatilsynet.

Med venlig hilsen
Burgaard Sørensen A/S
Sædding Ringvej 1-5, 6710 Esbjerg
Telefon: 7515 9911
E-mail: info@burgaard-sorensen.dk