Skal din bil på værksted?

Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilken bil du har!

frameborder="0"

Hos Burgaard Sørensen går vi meget op i vores medarbejdere. En af de ting der hjælper med at holde sammen på det hele er værkstedet, så forleden tog vi en snak med nogle af vores nyuddannede mekanikere, værkførere og lærlinge. Snakken gik primært på hvordan en hverdag er her hos Burgaard Sørensen. Filmen skal give et lille indblik i hvordan det er at være mekaniker, men også hvordan arbejdsmiljøet er her hos Burgaard Sørensen. Vi søger altid nye personer til vores afdelinger, så hvis du syntes at det lyder spændende, så send en ansøgning til Bakir på følgende mail; ba@burgaard-sørensen.dk

RING TIL EN AF VORES VÆRKFØRER OG BOOK TID PÅ VÆRKSTEDET

Peugeot og Opel Værksted


Autoriseret Peugeot værksted Esbjerg

Bakir AhmicEsbjerg


+45 7612 4602


ba@burgaard-sorensen.dk


Autoriseret Peugeot værksted Varde

Ingemann Møller


Varde


+45 7612 4631


im@burgaard-sorensen.dkHos Burgaard Sørensen er du i sikre og erfarne hænder

Du er i trygge hænder, når du vælger Burgaard Sørensen til at udføre dit serviceeftersyn. Hos Burgaard Sørensen finder du nemlig både teknikere og andre specialister, der har vundet stor anerkendelse. Derfor kan du trygt komme ind til et af vores værksteder i Esbjerg og Varde

Skal din bil på værksted?

Forkæl din Opel eller Peugeot med et Burgaard Sørensen service

Autoriseret værksted med fokus på kunderne
Burgaard Sørensens værksted er autoriseret til at give din Peugeot eller Opel den bedst tænkelige service og pleje. Vi bruger kun originale reservedele, og personalet er uddannet til at sørge for bilen er i topform.

Kontrol holder øje med kvaliteten
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kontrollerer vi vores arbejde løbende, og bliver også kontrolleret af Dansk Teknologisk institut.

Originalt tilbehør
Selvom både Opel & Peugeot er kendt for et meget højt udstyrsniveau, er der mange muligheder for at tilføre bilerne ekstra udstyr. Hvad enten der er tale om avanceret lyd- eller telefonanlæg, lydudstyr eller tilbehør, der giver din Opel eller Peugeot et personligt præg.

Serviceeftersyn
Når du bestiller et serviceeftersyn eller en reparation på et af Burgaard Sørensens to værksteder, får du altid prisen inden, vi går i gang. Hvis der dukker andre reparationer op undervejs, kontakter vi dig, inden vi laver mere på din bil, dermed slipper du for ubehagelige overraskelser, når bilen skal hentes og regningen betales.


Vi glæder os til at høre fra dig