Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Værkstedet hos Burgaard Sørensen​

Skal din bil på værksted? Vi er altid klar til at hjælpe dig – uanset hvilken bil du har!
Hos Burgaard Sørensen er din bil i sikre hænder, når du vælger os til reparation eller serviceeftersyn. Vores teknikere og specialister er erfarne og har vundet stor anerkendelse for deres arbejde. Derudover går vi aldrig på kompromis på kvaliteten og bliver derfor løbende kontrolleret af Dansk Teknologisk Institut, så vores arbejde altid lever op til højeste kvalitet.

Vi har værksteder i både Esbjerg og Varde, som begge er autoriseret af Opel og Peugeot. Derudover er værkstedet i Varde også autoriseret af Mitsubishi. Vi bruger derfor kun originale reservedele og har personale, der er uddannet specifikt til de tre bilmærker. 

Når du bestiller et serviceeftersyn på et af vores værksteder, får du altid prisen inden, vi går i gang, og vi kontakter dig, hvis vi opdager andre problemer undervejs. På den måde garanterer vi, at du ikke ankommer til en ubehagelig overraskelse, når du skal hente din bil og betale.

Du kan booke tid til service eller reparation på et af vores to værksteder nedenfor eller kontakte en af vores to dygtige værkførere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser