Sådan aflevere du din leasingbil

Aflevering af leasing bil

Når din leasingaftale er ved at udløbe, skal du aflevere bilen på et af de mange afleveringssteder, hvor en uafhængig tredjepart vil foretage en gennemgang af bilen.


Bestil din tid her

1. Hvornår kan jeg aflevere bilen retur?
Du kan opsige og aflevere bilen efter 12 måneder fra aftalens startdato. Du kan tidligst opsige aftalen efter 11 måneder med en måneds varsel til udgangen af en måned. Opsigelsen skal være skriftlig. Du kan sende den til retur@jyskefinans.dk.

2. Hvornår kan og skal jeg aflevere bilen?
Du bestiller tid og sted til gennemgang i forbindelse med aflevering her på siden (link til bestilling af aflevering). Du kan også læse mere om aflevering i det brev, Jyskefinans sender til dig måneden før aftalen udløber.

3. Hvordan foregår aflevering og gennemgang af bilen?

Bilen bliver gennemgået af et FDM godkendt afleveringssted. De laver en tilstandsrapport baseret på bilens alder og kørte kilometer. Vi opfordrer dig til selv at være med ved gennemgangen.

4. Kan jeg købe bilen?
Ja og nej, du kan kun købe din leasingbil, hvis der er tegnet en mix-leasing.

5. I hvilken stand skal jeg aflevere bilen?
Bilen skal være rengjort inde og ude og være i almindelig stand set i forhold til dens alder og kørte kilometer.

6. Må jeg selv få udbedret skader på bilen?
Ja, du må gerne selv få udbedret eventuelle skader. Det skal dog ske inden du afleverer bilen. Ønsker du at forsikringsanmelde skaderne, kan du gøre det senest i forbindelse med gennemgangen hos FDM.

7. Hvordan beregner I overkørte km, når jeg opsiger aftalen før udløb?
Hvis du opsiger aftalen før udløb, laver Jyskefinans en forholdsmæssig beregning af de kørte kilometer. Hvis du f.eks. har en aftale med en leasingperiode på tre år og 45.000 km i alt til rådighed, vil du efter 12 måneder have 15.000 km til rådighed. Dog tillagt det antal dage fra du fik bilen leveret og frem til leasingaftalens startdato.

8. Hvad gør jeg, når bilen skal afleveres på en helligdag?
Det er en god idé at være tidligt ude, når du booker tid til afleveringseftersyn, særligt hvis der er mange helligdage op til udløbsdatoen. Der er som regel mange, der skal aflevere bil ved udgangen af måneden. Hvis du booker i god tid, har du større chance for, at få en tid den dag og det tidspunkt der passer dig bedst. Hvis din aftale udløber på en helligdag, skal du aflevere bilen den efterfølgende hverdag. Er det ikke muligt, at få en tid til afleveringseftersyn det sted, du ønsker, skal du prøve at booke tid et af de andre mulige steder.

9. Skal jeg selv opsige forsikring, når jeg afleverer bilen?
Nej, det skal du ikke. Det sørger Jyskefinans for, når du har afleveret bilen.

*Kilde Jyske Finans A/S

Aflevering af leasing bil

Skulle du være interesseret i at lease en ny bil, er du altid velkommen til at kontakte os på 75 15 15 15.

Du kan også læse mere om de nyeste leasing tilbud her:

Se de seneste leasing tilbud her

Når din leasingbil skal retur