Vælg model ved at klikke på billedet


BS | Erhvervscenter+45 7515 1515


Hvad er dine krav til en varevogn?

Hos Burgarrd Sørensen har vi en ambition om at levere markedets mest professionelleerhvervs rådgivning. Derfor lancerer vi nu BS PROFESSIONAL – specialiseret rådgivning til danske erhvervskunder.

Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så har BS PROFESSIONAL specialiseret sig i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer,finansierings muligheder og services.

Hvad kan vi gøre for dig ?

Økonomi

Med BS PROFESSIONAL stiller vi en lang række af finansierings muligheder og serviceprodukter til rådighed for dig. Skal bilerne købes kontant, skal I lease eller ønsker I en anden form for finansierings profil? I fællesskab med vores erhvervsrådgiver får I sammensat præcis den løsning, der passer til jeres virksomheds ønsker. I den forbindelse rådgiver vi selvfølgelig også om muligheden for at integrere vores Peugeot Service- og reparationsaftale. Det giver din virksomhed størst mulig tryghed, og bedst mulig overblik over de samlede omkostninger.

Det er nærmest umuligt ikke at finde en bil der ikke passer netop dine behov. Om du enten ønsker en crossover-MPV, en sportsvogn eller en el-bil. Peugeot har et stort udvalg af biler, lige fra små økonomiske pendlerbiler, til store familiebiler hvor der er plads til alle. Hos Peugeot er nøgleordene, komfort, innovativt design, anvendelighed i dagligdagen.

Kontakt vores Erhvervsafdeling:Jesper Larsen


Salgschef B2C & B2B


+45 7612 4613
+45 4030 8602


JL@BURGAARD-SORENSEN.DK
Lars Severinsen


Erhvervskonsulent


+45 9363 3993


lhbs@BURGAARD-SORENSEN.DK
Jesper Thielke


Flådeansvarlig


+45 4043 1444


jt@BURGAARD-SORENSEN.DK