Vælg model ved at klikke på billedet


BS | Erhvervscenter+45 7515 1515Erhvervsleasing


 • Peugeot Partner

  L1 ZAP BlueHDi 100 hk

 • fra 995,-

  Mdl. leasingydelse. fra. Excl. moms

 • fra 0,- i førstegangsydelse

  Førstegangsydelse. Excl. moms

 • Peugeot Expert

  Nu kan du igen lease Årets varebil 2017! Firmaets robuste Expert fås i tre forskellige længder: L1, L2 og L3. Den er velindrettet med masser af aflæggeplads og opbevaringsrum, og så er den fyldt med standardudstyr, som gør transporttiden ekstra komfortabel og tryg. Motorprogrammet består af fem kraftfulde og brændstofsøkonomiske BlueHDi-motorer på hhv. 95–150 hk, samt en version på 180 hk med automatgear. Sammen med varebilens lave vægt betyder de højteknologiske motorer, at Peugeot Expert både kan prale af klassens bedste brændstoføkonomi, med op til 19,2 kilometer pr. liter, og den laveste CO2-emission.

 • Fra 1.245

  Mdl. leasingydelse. Excl. moms

 • fra 0,- i førstegangsydelse

  Førstegangsydelse. Excl. moms

 • Peugeot Expert Premium

  Årets varebil 2017, Peugeot Expert, er noget af det mest velkørende blandt varebiler. Dertil kommer den høje kvalitet med en bred palet af moderne sikkerhedsudstyr og komfort som en personbil. Og hvis du kan lide at have ekstra meget plads i varerummet, er Peugeot Expert i længde L3 lige bilen for dig. Med klassens længste varerum giver den dig nemlig over 4 meter i samlet varerumslængde ved udnyttelse af ModuWork – og dermed ekstra meget plads til det hele.

  Nu kan du igen lease den toplækre L3 Premium version med masser af lækkert udstyr for blot 2.095 kr. pr. måned og under 10.000 kr. i førstegangsydelse.

 • Fra 1.445,-

  Mdl. leasingydelse. Excl. moms

 • fra 0,- i førstegangsydelse

  Førstegangsydelse. Excl. moms

 • Peugeot Boxer ULTIMATE

  Oplev Peugeot Boxer Ultimate: En rummelig, robust, økonomisk og alsidig varebil, der er let at håndtere og udstyret til at dække alle dine behov. Boxer ultimate kan i øvrigt prale af sikkerheds- og komfortudstyr, såsom bakkamera, p-sensorer bagved og fartpilot med begrænser, der letter køreoplevelsen. Derudover rangerer Boxer som en af de mest konkurrencedygtige varebiler i sin klasse, når det kommer til driftsomkostninger.

  Boxer Ultimate for kun 2.295 kr. pr. måned og under 10.000 kr. i førstegangsydelse.

 • Fra 1.995,-

  Mdl. leasingydelse. Excl. moms

 • fra 0,- i førstegangsydelse

  Førstegangsydelse. Excl. moms

Hvad er dine krav til en varevogn?

Hos Burgarrd Sørensen har vi en ambition om at levere markedets mest professionelleerhvervs rådgivning. Derfor lancerer vi nu BS PROFESSIONAL – specialiseret rådgivning til danske erhvervskunder.

Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så har BS PROFESSIONAL specialiseret sig i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer,finansierings muligheder og services.

Hvad kan vi gøre for dig ?

Økonomi

Med BS PROFESSIONAL stiller vi en lang række af finansierings muligheder og serviceprodukter til rådighed for dig. Skal bilerne købes kontant, skal du lease eller ønsker du en anden form for finansierings profil? I fællesskab med vores erhvervsrådgiver får du sammensat præcis den løsning, der passer til din virksomheds ønsker. I den forbindelse rådgiver vi selvfølgelig også om muligheden for at integrere vores Peugeot Service- og reparationsaftale. Det giver din virksomhed størst mulig tryghed, og bedst mulig overblik over de samlede omkostninger.

Det er nærmest umuligt ikke at finde en bil der ikke passer netop dine behov. Om du enten ønsker en crossover-MPV, en sportsvogn eller en el-bil. Peugeot har et stort udvalg af biler, lige fra små økonomiske pendlerbiler, til store familiebiler hvor der er plads til alle. Hos Peugeot er nøgleordene, komfort, innovativt design, anvendelighed i dagligdagen.

Kontakt vores Erhvervsafdeling:Jesper Larsen


Salgschef B2C & B2B


+45 7612 4613
+45 4030 8602


JL@BURGAARD-SORENSEN.DK