Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har afdelinger i Esbjerg og Varde

Få din aircondition tjekket hos Burgaard Sørensen i Esbjerg

– Vejen til sund og effektivt airconditions

Et effektivt airconditionsystem er en vigtig del af den samlede køreoplevelse. Airconditionservice er derfor en afgørende del, hvis dit system skal forblive effektivt og give frisk og sund luft.

Hos Burgaard Sørensen i Esbjerg servicerer vi gerne din aircondition, så der er den rigtige mængde af kølervæske og olie på. På den måde vedligeholdes systemet bedst muligt, så delene ikke tager skade.

Book tid til airconditionservice allerede i dag

....

Tre gode grunde til airconditionservice
hos Burgaard Sørensen

Bedre og friskere
luft

Efter rengøring og rens hos Burgaard Sørensen i Esbjerg vil luften, der kommer ud af anlægget, være renere og føles mere frisk. Dermed vil køreoplevelsen også forbedres.

Forlæng anlæggets levetid

Service er en vigtig del af at vedligeholde din bil, da et airconditionservice hos Burgaard Sørensen i Esbjerg sørger for, at systemet er rent og velsmurt, så det kan holde længere. Dermed forbedrer det også din bils værdi, hvis du ønsker at sælge den på et senere tidspunkt.

Få et mere effektfuld anlæg

Ved jævnlige serviceeftersyn sikrer du, at din aircondition kan køle effektivt. Med tiden vil skidt og snavs ophobe sig i systemet og evt. mangel på kølervæske vil også mindske systemets effektivitet.

Er det tid igen?

Hos Burgaard Sørensen anbefaler vi, at du får serviceret bilens aircondition hvert år. Tidspunktet afhænger også af din type af bil samt hvor ofte du benytter aircondition. Det skyldes, at det med tiden taber kølemiddel, ligesom systemet skal renses for skidt og snavs samt har brug for jævnlig smørelse. 

Er du i tvivl om, om det er tid til service for dit aircondition system? Kontakt os gerne – så tager vi en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at booke en tid, så vi  kan tjekke det snarest muligt.

Udtalelser fra vores kunder

Hvad koster et airconditionservice
hos Burgaard Sørensen?

Hos Burgaard Sørensen laver vi gerne et service af din bils aircondition til en konkurrencedygtig pris. Vi tester dit system grundigt igennem og opfylder både med kølemiddel og olie. Prisen afhænger af, hvilken type kølemiddel dit anlæg benytter.

Airconditionservice (ekskl. kølemiddel)

pris 795,-

Er du i tvivl om hvilket type kølemiddel, din bil har brug for? Som tommelfingerregel bruger biler fra før 2017 kølemidlet R134A – og biler fra 2017 og nyere bruger kølemidlet R1234YF. Er du i tvivl, så kontakt os gerne, så hjælper vi dig med at finde ud af det.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Der er flere gode grunde til at få lavet service af din aircondition. Først og fremmest skal det vedligeholdes for ikke at gå i stykker, hvilket samtidig resulterer i forlænget levetid og dermed også en forbedret gensalgsværdi, hvis du vælger at sælge din bil på et tidspunkt. Hvis alt kølemidlet og olien når at forsvinde inden, du får systemet serviceret, er det f.eks. skadeligt for systemets filtre, kompressorer og pakninger, hvilket kan resultere i dyre reparationer. Derudover kan jævnlige service også forbedre effekten af systemet, gøre luften friskere og dermed sundere for dig og dine medpassagerer samt reducere bilens energiforbrug.

Udover at få lavet et jævnligt serviceeftersyn af dit airconditionanlæg, så anbefaler vi hos Burgaard Sørensen, at du tænder det flere gange ugentligt. Selvom vinterkulden bider, er det en god idé at tænde anlægget et par gange om ugen i 10-20 min. Det sikrer, at systemet bliver smurt og det vedligeholdes dermed bedst muligt.

Der kan være flere tegn på, at det er tid til reparation af din bils aircondition. Typiske tegn er, at ruderne dugger, underlige lyde, fugtig og muggen lugt når anlægget kører, og hvis den kølende effekt virker mindre end normalt. For at undgå dyre reparation anbefaler vi hos Burgaard Sørensen et jævnligt serviceeftersyn af din aircondition. 

Kontakt os nedenfor og book tid til service.

Nej, det må du ikke. Kølemidlet indeholder F-gasser, der er skadelige for klimaet, så du skal overlade opfyldningen til din lokale mekaniker. Ifølge Miljøstyrelsen er kølemidlet R134A mere end 1400 gange kraftigere end CO2.

Du kan læse mere om hvorfor på Miljøstyrelsens hjemmeside her: https://mst.dk/borger/hjem-og-have/bil-og-anden-transport/bilens-aircondition

Fra 1990’erne og frem til 2017 vil langt de fleste biler være udstyret med kølemidlet R134A. På biler, der er produceret i 2017 og frem vil der typisk være anvendt R1234YF i stedet, der er mindre skadeligt for miljøet.

Michael Hougborg
Værkfører i Esbjerg
76 12 46 01

Bakir Ahmic
Værkfører i Esbjerg
76 12 46 02

Christian P. Sørensen
Reservedelschef i Esbjerg
76 12 46 08

Har du flere spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder og de serviceydelser, vi tilbyder.
Hos Burgaard Sørensen i Esbjerg står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hvem er vi?

Burgaard Sørensen er autoriseret forhandler og værksted af Opel og Peugeot i både Varde og Esbjerg – og yderligere Mitsubishi i Esbjerg. Vores kompetente og erfarne mekanikere servicerer og reparerer dog gerne alle bilmærker. 

Vi elsker biler og går aldrig på kompromis med kvaliteten – både af vores rådgivning og vores værkstedsydelser. Vi er altid klar til at vejlede dig bedst muligt, så du får hjælp til lige det, du står og mangler. 

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser