Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har afdelinger i Esbjerg og Varde

Opbygning af varevogn​

Hos Burgaard Sørensen er vi specialister inden for opbygning af forskellige varevogne. Vi tilbyder forskellige opbygninger, der er tilpasset hver sit formål. Så uanset om du skal transportere maskiner, har brug for et åbent eller lukket lad, værkstøjstativer eller andre løsninger – så hjælper vi gerne.

For at gøre det nemt for dig, har vi inddelt løsningerne i seks kategorier. Alle opbygninger bliver monteret og lavet ved Kolding Karosserifabrik.

Alukasser

Mulighed for montering i både aluminium fra bl.a. Palkit og letvægtsskumkasser af glasfiber fra bl.a. Aluteam. Derudover laves bagenden med enten dør eller lift, og der kan monteres spoiler eller topboks efter dit ønske.

Knæklad

Kan produceres i træ og aluminium efter dit ønske. Derudover tilbydes tilbehør som slidske, trådløs fjernbetjening, hjulstop samt rotorblink eller lysbro.

Træ/alu-lad

Træ: Varmgalvaniseret stålramme med sider af 30 cm højde, forsmæk på 60 cm samt en bund på en 21 mm hel karosseriplade.
Alu: Aluminiumsramme med sider af 30 cm højde, forsmæk på 60 cm høj samt en bund i skridsikkert alu eller en 21 mm karosseriplade.

Presenning

Presenning kan monteres efter dine ønsker og behov.

Tiplad

Er alle el-hydrauliske og har en varmgalvaniseret hjælpe- og tipramme. Bagsmækken kan enten monteres som top- eller bundophængt.

Kraner

Montering af alt fra små mekaniske til fuldt hydrauliske kraner – samt montering både for og bag på ladet.

Ønsker du en speciel opbygning af din varevogn? Vi hjælper gerne! Ring til os på telefon +45 75 15 15 15 eller kontakt salgschef Jesper Larsen.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Alukasser

Knæklad

Træ-/ alu-lad

Presenning

Tiplad

Kraner

Ansøg her