Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot E-308 SW​

Peugeot E-308 SW er den perfekte og miljøvenlige stationcar til hele familien. Den er rummelig, miljøvenlig og har en lang rækkevidde. Den er designet og produceret i kvalitetsmaterialer og indeholder teknologi, der er med til at sikre en god og behagelig køreoplevelse for hele familien.

Mere om Peugeot E-308 SW

Her får du en stationcar, der er udover det sædvanlige. Med den lange motorhjelm og en foretrukket forrude får den et helt specielt look, der ikke er til at stå for. Samtidig kan du vælge mellem 7 smarte farver, så du kan personliggøre den lige efter dit ønske.

Med sin længde på 4636 mm, bredde på 1852 mm og højde på 1442 er der masser af plads til hele familien i kabinen og bagage i det rummelige bagagerum.

Den indeholder også flere førerassistentsystemer og teknologier, der er med til at gøre din kørsel til en leg, hvor du føler dig ekstra sikker imens. Med sit Peugeot 3D i-Cockpit, der er nemt at benytte, bliver køreoplevelsen f.eks. taget til et nyt niveau med bl.a. en head-up instrumentgruppe. Derudover er du sikret godt udsyn under din kørsel med Peugeots Matrix LED-teknologi.

Den elektriske bil har en rækkevidde på op til 409 kilometer afhængig af kørsel, og den udleder intet CO2 imens. Og så kan den endda oplades fra 20 % og helt op til 80 % på bare 30 minutter.

Peugeot E-308 SW er til dig, der drømmer om en elbil pakket med materialer og systemer af høj kvalitet, så du og familien altid er sikret den køreoplevelse, som I ønsker.

 

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser