Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Opel Astra electric​

Her ser du elbils-udgaven af den populære Opel Astra. Med den får du den perfekte blanding af komfort, bredt udvalg af førerassistentsystemer og ikke mindst en 100 % elektrisk drivlinje, der er pakket ind i et markant og sporty look.

Mere om Opel Astra Electric

Ligesom på den almindelige Astra, har denne model den ikoniske Vizor® front, der bl.a. gemmer på flere kameraer og sensorer, som styrer de mange førerassistentsystemer. De mange funktionerne er med til at gøre din kørsel let som en leg, imens du og dine passagerer kan føle jer trygge under kørslen.

Både indvendigt og udvendigt dominerer et lækkert og stilsikkert design, der skiller sig ud og er gennemført ned til mindste detaljer. Du kan vælge mellem syv forskellige farver lak og en masse ekstraudstyr, så du kan tilpasse din Astra Electric lige, som du ønsker.

Dens avancerede teknologi gør, at du på ca. 30 minutter kan lade dens next-gen lithum-ion batteri op fra 0 til 80 % under optimale forhold. Derudover har den regenerative bremser, som skaber energi ved bremsning, så den i forvejen gode rækkevidde kan øges yderligere. Du kan skifte mellem tre forskellige køreprogrammer ved et tryk på en knap, så du kan optimere dit energiforbrug eller få fuld glæde af dens dynamiske egenskaber. Programmerne Sport, Eco og Normal, kan du vælge imellem, så du kører ud fra det, der er mest optimalt ud fra dine kørselsforhold.

Hvis du vælger en Opel Astra Electric er du dermed sikret en støjsvag kørsel, høj komfort og stor køreglæde.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser