Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Opel Grandland PHEV ​

Opel Grandland er Opels største personbil, og er dermed en SUV, som helt sikkert fanger de flestes blik på vejen. Den er den perfekte kombination af en SUV’s høje komfort og power, der sammen med dit topmoderne design og hybrid-funktion giver dig en sporty og komfortabel køreoplevelse.

Mere om Opel Grandland PHEV

Med sit topmoderne og udfordrende design udstråler den tysk ingeniør- og designkunst på højeste niveau – og så har den i Plug-in Hybrid udgaven et 13,2 kWh lithium-ion batteri, der er parkeret under kabinen, så du som fører og dine passagerer får god plads samtidig med, at bilen har et lavt tyngdepunkt, der optimerer din kørsel. Sammen med sin 1,6 liters benzinmotor får du en bil med en kraftfuld kørsel samt firehjulstræk. Den har i forvejen en lang rækkevidde og pga. den regenerative bremser, kan rækkevidden øges yderligere. I sit Opels Pure Panel® kan du let følge med og få alle de informationer om kørslen, som du har brug for. I denne version kan du vælge at skifte mellem køreindstillingerne Elektrisk, Hybrid og Sport, så du f.eks. kan køre 100 % elektrisk kørsel, hvis du har lyst.

Designet er bl.a. båret af den nye ikoniske Opel Vizor® front, hvor sensorer og kameraer til førerassistent- og sikkerhedssystemer er integreret på fineste vis sammen med de nye adaptive Intellilux LED® Matrix-forlygter.

Opel Grandland er dermed til dig, der ønsker en Plug-in Hybrid bil med et stort udvalg af beskyttende teknologi og innovation i høj klasse, og som samtidig er designet til at gøre dig komfortabel og give fuld køreglæde.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser