Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Opel Corsa-e​

Med den nye Opel Corsa Electric kan du hurtigt blive klar til fremtiden! Den er til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller køreoplevelse og altid vil ankomme med stil. Det er tysk design på fineste vis, der er designet til at maksimere din køreglæde!

Mere om Opel Corsa Electric

Dens design og interiør er stilrent og gennemtænkt ned til mindste detalje. Den har den velkendte Opel Vizor® front, der bl.a. gemmer på avanceret lygteteknologi og luftindtag, der sammen med logoet danner en markant og iøjnefaldende front.

Den dynamiske og progressive model fås i seks forskellige farver og med et hav af valgfrit ekstraudstyr, som du kan vælge imellem og maksimere din køreglæde. Den er fyldt med nye og avanceret teknologier, der varierer efter dit valgte udstyrsniveau. Med MyOpel app har du altid flere af Opels intelligente tjenester ved hånden, så du kan føle sig sikker og i kontakt med verden. Den nye Opel Corsa Electric er dermed digital, men samtidig yderst intuitiv at betjene.

Fra den ergonomiske førerplads kan du køre den 100 % eldrevne bil, der har et Next-gen litium-ion batteri. Batteriet er placeret strategisk godt, så bilen får et lavt tyngdepunkt og dermed er dens køreegenskaber optimeret. Den næsten lydløse kørsel har en rækkevidde på op til 406 kilometer – dog afhængig af udstyrsniveauet og dine køreforhold. Med den regenerative bremsning kan den samtidig danne energi under bremsning, så rækkevidden kan øges. Den er nem og hurtig at oplade og på bare 30 minutter, kan du under optimale forhold gå fra 0 til 80 % strøm. Vælg mellem tre forskellige køreindstillinger: Sport, Eco og Normal, så din kørsel altid er så optimal som mulig.

Den nye Opel Corsa Electric er til dig, der drømmer om en elbil i lækkert og gennemtænkt tysk design, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken stil eller køreoplevelse.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser