Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Opel Mokka​

Med Opel Mokka kommer din køreoplevelse op på et nyt niveau, som de fleste kun kan drømme om. Med sit komfortable og opsigtsvækkende design gør den dig klar til at køre ind i fremtiden, men er samtidig en perfekt bil til praktisk hverdagskørsel.

Mere om Opel Mokka

Hvis du tager et kig på Opel Mokka, vil du fra hver en vinkel finde spændende detaljer, der både vidner om en enkel, men også dristig stil, som ikke er til at stå for. Med bl.a. sin ikoniske Opel Vizor® front, hvor kameraer og sensorer til sikkerheds- og førerassistentsystemer er perfekt integreret og et tag, der ser svævende ud, er dens design helt unikt.

Under kørsel kan du med blot et klik på en kontakt skifte frit mellem kørefunktionerne Sport, Eco og Normal, så din kørsel altid er indstillet mest optimalt. Du kan vælge imellem fire lakfarver samt en 6-trin manuel gearkasse og en 8-trins automatgearkasse. Sammen med et stort udvalg af ekstraudstyr har du muligheden for at tilpasse Opel Mokka lige efter dit ønske.

Mokka er funktionel og tilbyder samtidig innovation og sikkerhed i topklasse, så du og dine passagerer altid er komfortable og får mest mulig ud af køreturen.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser