Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot 308​

Den nye generation Peugeot 208 har fået et mere markant, sportsligt og stilrent design. Lad dig forføre af ny Peugeot 208s personlighed og oplev den koncentrerede energi under kørslen.

En helt ny oplevelse med Peugeot i-cockpit

Det nye Peugeot i-Cockpit er intuitivt og brugervenligt, og giver let adgang til alle funktioner.
Det er designet til at gøre din tid til kvalitetstid.Nyt kompakt rat med varmeiog alle betjeningskontakter: radio, medier, telefon og førerassistancefunktioner Ny digital head-up instrumentgruppeieller holografisk 3D digital instrumentgruppei.

For en fælles oplevelse ombord er Peugeot i-Cockpit også tilgængelig for passagererne:

*Ny intuitiv touch-skærmimed personlig opsætning i multi-vinduer og med nye virtuelle i-togglesi.
*Ny midterkonsol med masser af opbevaringsplads

Design og teknologi med stor brugervenlighed

Ved første blik falder du for den nye Peugeot 308, der udstråler en helt naturlig eksklusivitet. Det er den første model, der er forsynet med Peugeots nye logo – mærkets tidløse identitet, som forener historien med det ultramoderne. Logoet med det moderne udtryk troner majestætisk på kølergitteret. 308 monogrammet er placeret på motorhjelmen, med en front der signalerer nye tider.

Alle vigtige informationer til føren vises i den nye instrumentgruppe. Fra Active Pack niveau indeholder Instrumentgruppen, som er placeret lige i synsfeltet, et digitalt 10″ display. I GT versionen tilføres en tredje dimension med 3D i-Cockpit.

Indvendigt design

Ny Peugeot 308’ overraskende silhuet afspejler de dynamiske køreegenskaber fra alle vinkler. De atletiske og rene linjer med dristige proportioner understreger den store kraftfulde karakter.

Frit valg på alle hylder

PERFECT FIT Den nye 308 giver dig frit valg mellem plug-in hybrid-, benzin- og dieselmotorer.

PLUG-IN HYBRIDMOTORER HYBRID 225 e-EAT8 
En PureTech motor med 180 hk (132 kW)i En elmotor på 81 kW En e-EAT8 8-trins elektrisk automatgearkasse

PURETECH 
Den nye PEUGEOT 308 fås med motorer af nyeste Euro 6 generation med lav CO2 udledning samt Stop&Start.
Benzini, 3-cylindrede motorer på 1,2 L

BLUEHDI
Dieseli, 4-cylindrede motorer på 1,5 L:
BlueHDi 130 S&S
BlueHDi 130 S&S EAT8i

Sans for detaljen

Teknologi

Ny midterkonsol

Midterkonsollen med det gennemarbejdede design indeholder en bue i førersiden med alle bilens dynamiske betjningskontakter. for enden af buen findes et rum til trådløs opladning af en smartphone. Resten er åben mod passagererne og indeholder flere opbevaringsrum: 2 kopholdere og et opbevaringsrum på op til 34 liter, hvor et befinder sig under armlænet.

Som smartphone

Det er nemt at foretage en fuldstændig personlig opæstning af 10″ HD touch-skærmen, med visning af multi-vinduer og – Widgets – eller genveje, der er lige så nemme og hurtige at bruge som en tablet.

Altid opkoblet

Peugeot i-cockpit er forsynet med det helt nye Peugeot i-connect advanved infotainment system: Kør tygt afsted med online navigationssystemet, som har stemmestyring, automatisk opdatering af kort fra TomTom samt trafikmledinger i realtid og farezoner fra TomTom Service.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser