Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Opel Zafira-e​

Denne bil kalder Opel selv for en lounge på hjul – og det forstår vi godt. Dette er bilen, der giver luksus til både fører og alle passagerer, hvor komfort og fleksibilitet er nøgleordene. Dens drivlinje er 100 % elektrisk, så du er samtidig sikret jævn og støjsvag kørsel.

Mere om Opel Zafira-e Life

Opel Zafira-e Life er en elbil, der har en rækkevidde på op til 314 kilometer. Den har et regenerativt bremsesystem, så når du bremser, bliver der dannet energi, så rækkevidden øges og du passer samtidig på dine bremser.
Den kan oplades op til 80 % på enten 30 eller 48 minutter afhængig af batteriet og hvilken ladestation, du er ved. På displayet kan du følge med i opladningen, men også få andre vigtige informationer om f.eks. bilens forbrug og rækkevidde.

I Opel Zafira-e Life kan du vælge imellem de to længder “M” og “L” samt en masse ekstraudstyr. Du har mulighed for fleksibel placering af sæder, og du kan vælge mellem 6, 8 og 9 sæder, hvor der kan installeres ISOFIX, så der kan være helt op til 3 autostole på samme række.

Med Opel Zafira-e Life er du sikret en kraftfuld elektrisk kørsel i en bil, hvor der er god plads og komfort udover det sædvanlige.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser