Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Skadecenter i Varde​

Hos Burgaard Sørensen har vi et stort skadecenter i Varde, hvor vi kan klare reparation af alle typer af skader på din bil – lige fra de helt store og alvorlige trafikskader til de små irriterende buler. Vi tager gerne hånd om hele forløbet og vi hjælper dig uanset hvilken bil, du har.

Vi gør opmærksom på, at du både kan aflevere og afhente din bil på vores værksted i Esbjerg, hvis den har fået en skade. Vi fragter den gerne frem og tilbage til skadecenteret i Varde, hvis det er nemmest for dig.

Book tid til skadesreparation

Er skaden sket?

Hvis du har været så uheldig, at din bil har fået en større eller mindre skade, så husk, at valget af værksted altid er dit – ikke dit forsikringsselskabs. Dit forsikringsselskab er velkommen til at rådgive, men de skal dække uanset din beslutning. Vores råd er derfor, at du altid vælger et værksted, som du har tillid til og kan reparere din bil bedst muligt ift. dens garanti.

Hvis du vælger os, garanterer vi en række af fordele:

Da vi er et autoriseret værksted af Opel, Mitsubishi og Peugeot, garanterer vi brug af originale reservedele og mærkeuddannet personale.

Book tid til reparation nedenfor eller ring til os på telefon +45 75 15 15 15.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Mikkel Herholdt

Pladeværkfører

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser