Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot modeller​

Peugeot NY 208

Peugeot E-208

Peugeot Ny 2008

Lidt om Peugeot

Peugeot er en global fransk bilproducent, der er kendt i det meste af verden for sine biler. De producerer biler af høj kvalitet og med et stilfuldt europæisk design, der sammen med deres høje komfort er blevet et anerkendt og elsket bilmærke blandt mange.

Familievirksomheden blev grundlagt tilbage i 1810, hvor de startede som et stålværk. I 1889 kunne de i Paris præsentere deres første form for en bil. De har altid vægtet forskning, innovation og udvikling højt, så de har kunne tilpasse sig markedet. Gennem årene er deres liste af lanceringer vokset gevaldigt og den lange række har tydeligt vist deres evne til innovation på højeste niveau.

Som producent har de fokus på miljø helt fra designfasen og i hele bilens levetid. Eksempelvis anvender de i stigende grad genbrugsmaterialer, så de kan forsøge at reducere deres CO2-aftryk mest muligt. Af den grund er de også ISO 14001 certificeret, hvilket er et bevis på, at de både overvåger, kontrollerer og måler deres miljøbelastning.

Den verdenskendte bilproducent har flere aktuelle biler på markedet, og nedenfor kan du se vores udvalg hos Burgaard Sørensen, der både tæller benzin- samt dieselbiler, elbiler og plug-in hybrid biler.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser