Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Opel Mokka-e​

Ligesom med den almindelige Opel Mokka kommer du i den elektriske udgave til at tage din køreoplevelse op på et helt nyt niveau. Dens design er opsigtsvækkende og klar til fremtiden, for den afspejler modet til at være anderledes. Det er en bil, der er skabt til at gøre dig komfortabel.

Mere om Opel Mokka Electric

Fra hver en vinkel, vil du spotte spændende detaljer og en stil, der både er enkel og dristig på samme tid. Dens tag er designet til at se svævende ud og har den ikoniske Opel Vizor® front, hvor kameraer og sensorer til sikkerheds- og førerassistentsystemer er perfekt integreret.

Den fås i fem farver og med et udvalg af ekstraudstyr, så du kan tilpasse din Opel Mokka Electric til at blive din drømmebil. Derudover kan du f.eks. vælge mellem en 6-trins manuel gearkasse eller 8-trins automatgear.

I hjertet af denne gennemførte elbil finder du et 50 kWh lithium-ion batteri, der sikrer en lang rækkevidde på op til 335 km afhængig af flere forhold, som bl.a. kan øges via den regenerative bremser. Den har en 100 % elektrisk drivlinje og du kan frit vælge, hvilke af de tre køreindstillinger Sport, Eco og Normal, som du vil køre med. Indstillingerne gør f.eks. noget særligt for din kørsel, når det kommer til gear, brug af pedaler, servostyring og kølefunktioner. På touchskærmen har du det fulde overblik over dine køreforhold og energiforbrug, der konstant overvåges af avancerede sensorer, og så kan den under optimale forhold oplades op til 80 % på bare en halv time.

Opel Mokka Electric er til dig, der ønsker en funktionel elbil, hvor komfort, innovation og sikkerhed er sat i førersædet.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser