Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot E-3008​

Den nye Peugeot E-3008 er en helt igennem fuldendt elektrisk SUV, der er fyldt med nye og eksklusive features og teknologi i topklasse. Den har et lækkert og dynamisk design, og med dens store elektriske rækkevidde kan du komme vidt omkring. Den kan købes fra juni 2024 hos Burgaard Sørensen.

Mere om Peugeot E-3008

Peugeot E-3008 kommer til at revolutionere markedet for elbiler med sit dynamiske design samt høje service- og udstyrsniveau. Den er af premium kvalitet og kan købes i to varianter med forskelligt udstyrsniveau. Du kan vælge mellem E-3008 Allure, der har 19” alufælge, og E-2008 GT, der har 20” alufælge.

Begge varianter kan købes i seks forskellige farver og har en længde på 4.542 mm, en bredde på 1.895 mm samt en højde på 1.641 mm. Deres rækkevidde er på op til 525 kilometer på 100 % elektrisk kørsel. Og opladningstiden er kort – på blot 30 minutter kan du lade den helt fra 20 % til 80 %.

Peugeot E-3008 har et også et bakkamera i HD og smalle PIXEL LED-forlygter, der lyser vejen bedst op under din kørsel. Indvendigt finder du et Peugeot i-Cockpit med en 21” panoramaskærm, der giver en svævende og luksuriøs fornemmelse. Skærmen har et helt nyt design med touchknapper og mange lækre funktioner.

Den nye Peugeot E-3008 er til dig, der ønsker en eksklusiv og elektrisk SUV, der stensikkert giver dig stor køreglæde med de mange features, dens smukke design og teknologi, der ikke er til at stå for.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser