Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot Ny 208​

Den nye generation Peugeot 208 har fået et mere markant, sportsligt og stilrent design. Lad dig forføre af ny Peugeot 208s personlighed og oplev den koncentrerede energi under kørslen.

Magnetisk tiltrækning

Det er kærlighed ved første blik, når du ser den nye Peugeot 208 med det markante, sportslige og stilrene design.

Den nye Peugeot 208 har en stærk personlighed, som ses ved første øjekast. Den lave silhuet, den lange motorhjelm og de sensuelle kurver afslører en forførende, sportslig karakter.

Det nye design med bl.a. de stiliserede løvekløer og LED kørelys gør 208 visuelt bredere og mere dynamisk.

Stimulerende og instinktiv kørsel

I kabinen på den nye Peugeot 208 oplever du PEUGEOT I-Cockpit 3D. 
Peugeot har beholdt det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper, der giver en adræt og intuitiv kørsel.

Den nye Peugeot 208 har et stilrent interiør af høj kvalitet, hvor alle betjeningsfunktioner er inden for rækkevidde takket være den praktiske indretning af PEUGEOT I-Cockpit.

PEUGEOT I-Cockpit, der består af et lille rat, et head-up instrumentpanel og en stor touch-skærm, giver stimulerende, instinktiv og sikker kørsel.

Digital 3D instrumentgruppe

Den digitale instrumentgruppe med sin futuristiske, hologram 3D skærm befinder sig i øjenhøjde. Informationerne om bilen og kørslen er let aflæselige i 2 niveauer afhængigt af hvor vigtige eller hastende, de er (Sikkerhed, førerhjælpefunktioner, navigation).

Du kan selv vælge hvilke oplysninger, du ønsker at få vist permanent, som f.eks. online 3D navigationssystemet med TomTom tjenester, hvor du bliver informeret om risikozoner og trafikforholdene i realtid.

Sans for detaljen

Den nye Peugeot 208 er veludstyret. I forenden af bilen er centerkonsollen delt op i et aflægningsrum samt et aflægningsrum med låge, der kan klappes ud og bruges som evt. mobilholder. NY Peugeot 208 fås i flere forskellige udstyrsvarianter, hvorfor det derfor kan variere fra variant til variant, hvordan centerkonsollen er udformet.

En personlig bil der passer lige netop dig

NY Peugeot 208 tilbydes i forskellige varianter med forskelligt udstyr.

Der kan bl.a. vælges mellem manuel gearkasse og automatisk 8-trins gearkasse med elektrisk sekventiel styring, der gør gearskiftet let og flydende takket være Quickshift teknologien.

Den digitale instrumentgruppe med sin futuristiske hologram 3D skærm befinder sig i øjenhøjde, hvor du selv kan vælge, hvilke oplysninger du ønsker at få vist permanent, f.eks instrumenter, sikkerhed og førerhjælpefunktioner.

Teknologi

Integreret 7" touch skærm

På den integrerede 7″ touch skærm er der mange forskellige funktioner, der kan tilgås via de 7 touch-knapper under displayet.

Der kan på udvalgte modeller tilvælges bakkamera, som fuldender den integrerede 7″ touch skærm. 

Fra Allure-modellen er der ligeledes nøglefri betjening, så bilen kan startes og standses med nøglen i lommen.

Opkoblingsmuligheder

Foran i kabinen findes et nyt smart opbevaringsrum med integreret mobilholder, så du kan have din telefon stående/liggende for nem adgang.

Med din smartphone er der rig mulighed for at anvende de integrerede opkoblingsmuligheder til bl.a. navigation via Google Maps eller Apple Kort.

Derudover er der via Mirrorscreen med Apple Carplay mulighed for at tilgå apps som Spotify via bilens display.

Farvevalg

NY Peugeot 208 kommer fra fabrikken i 11 forskellige farver, som kan vælges imellem.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser