Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har afdelinger i Esbjerg og Varde

Opel Astra​

Den populære Opel Astra er en rummelig familiebil, som ikke er til at overse på de danske veje – og det er der en grund til. Med sit lækre og stilsikre design, samt høje grad af komfort er du sikret stor køreglæde, når du drøner rundt i din Astra.

Mere om Opel Astra

Opel Astra’s design er gennemført ned til mindst deltalje og er lavet til at skille sig ud på vejene.

Udvendigt kan du ikke undgå at bemærke den ikoniske Opel Vizor® front, der bl.a. gemmer på flere kameraer og sensorer, der er med til at få dens mange førerassistent- og sikkerhedssystemer til at fungere. Derudover vil du spotte energibesparende LED-baglygter.
Indvendigt har den et Opel Pure Panel® installeret, så du altid har information om din kørsel let tilgængelig og lige ved hånden.

Opel Astra har meget udstyr – og endnu mere kan tilvælges, så du kan tilpasse Astra til en bil med det udstyrsniveau, som du drømmer om. Kombineret med dens rummelighed, gode køreegenskaber og komfort i topklasse, så er du sikret en køreoplevelse, som de fleste drømmer om.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser