Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har afdelinger i Esbjerg og Varde

Erhvervsleasing hos Burgaard Sørensen​

Hos Burgaard Sørensen i Esbjerg og Varde tilbyder vi erhvervsleasing igennem Jyske Finans, der er Danmarks største og mest erfarne selskab inden for bilfinansiering.

Inden for erhvervsleasing tilbyder vi operationel leasing, finansiel leasing og deleleasing. Er du i tvivl om, hvilke af nedenstående former for leasing, der passer bedst til dig og dine behov, så tøv ikke med at kontakte os på telefon +45 75 15 15 15 – vi rådgiver dig gerne!

Operationel leasing

Hvis du vælger operationel leasing til dit erhvervskøretøj, får du ikke kun finansieret bilen. I leasingaftalen er der inkluderet tillægsydelser såsom service og vejhjælp, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Når leasingperioden ophører, skal du blot aflevere bilen tilbage. Du slipper dermed for at bekymre dig om videresalg og bilens restværdi, som du skal ved andre former for leasing. Operationel leasing er dermed for dig, der ønsker fuld tryghed over dine omkostninger og ikke ønsker at overtage erhvervsbilen efter endt leasingperiode.

Finansiel leasing

Ved finansiel leasing får du brugsretten over bilen i den gældende leasingperiode. Når perioden udløber, så overtager du bilens restværdi, som vi sammen har fastsat, når vi indgår aftalen. Du har dermed selv ansvaret for restværdien. Modsat operationel leasing har du selv ansvaret for drift og vedligeholdelse – dog tilbyder vi tilkøb af service, forsikring og brændstofkort gennem Jyske Finans.

Du leaser med en forholdsmæssig afgift. Det vil sige, at du i stedet for at betale hele registreringsafgiften på bilen, skal du kun betale delafgift i den periode, du leaser. Delafgiften bliver opkrævet af SKAT og består af henholdsvis selve afgiften og en rente af restafgiften. Der betales afgift pr. hele påbegyndt måned af den samlede afgift.
Afgiftens sats afhænger af bilens alder:

Derudover skal der betales et rentetillæg for den del af registreringsafgiften, som ikke betales. Det kaldes en retsafgift som pt. er på 3,6 %.

Fælles for operationel og finansiel leasing

Deleleasing

Deleleasing, også kaldet splitleasing, er en form for leasing, hvor et firma og en privatperson kan indgå en fælles leasingaftale om en bil. Der udarbejdes to enslydende leasingkontrakter, der skal underskrives af både firmaet og privatpersonen. Hver part betaler for deres egen brug af bilen, så det udløser ingen firmabilbeskatning for privatpersonen, da det er leasingselskabet og ikke firmaet, der stiller bilen til rådighed.

Når aftalen indgås, laves der en estimering af den forventede kørselsfordeling – f.eks. 80% erhvervsbrug og 20% privatbrug. Dermed er det muligt at opsplitte førstegangsydelsen, så hver part kan betale deres del. Derudover opstilles et tilbud ud fra de forventede driftsudgifter på bilen, såsom:

Ligesom leasingydelsen deles driftsudgifterne månedligt.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser