Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Opel Astra PHEV​

Den populære Opel Astra fås også i denne Plug-in Hybrid udgave til dig, der ønsker den perfekte kombination af en benzinmotor og en batteridrevet bil. Ligesom på den almindelige Astra er du her sikret god komfort, stilsikkert design og køreegenskaber i topklasse.

Mere om Opel Astra PHEV

Tager du et kig på Opel Astra PHEV vil du hurtigt spotte dens energibesparende LED-baglygter og ikoniske Vizor® front, som både skjuler kameraer og sensorer til bilens mange sikkerheds- og førerassistentsystemer, som du bl.a. kan tilvælge. Sikkerhedsniveauet er i top, så du og dine medpassagerer kan føle jer trygge på hele turen.

Denne Plug-in Hybrid har både et 12,4 kWh højspændingsbatteri og en 1,6 liters turbobenzinmotor, så du kommer ikke til at gå på kompromis med effektiviteten. Vælg selv, om du vil køre med hybrid-funktionen eller udelukkende på el eller benzin – alt er en mulighed. Den har både energibesparende LED-baglygter samt regenerative bremser, der skaber energi ved bremsning, så din rækkevidde kan forbedres.

Vælg mellem forskellige køreindstillinger og følg let med i din kørsel i et Opel Pure Panel®, hvor alle dine kørselsinformationer er tilgængelige.

Dens design er gennemført ned til mindst deltaje. Så hvis du ønsker en bil, der skiller sig ud, vægter komfort, støjsvag kørsel, stilsikkert design og gode køreegenskaber i en Plug-in Hybrid-udgave, så er det her, du skal tage et kig.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser