Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Opel Combo-e Life​

Denne Opel-model er den perfekte kombination af at være smart og praktisk. Med sin rummelighed og komfort samt 100 % elektriske kørsel er det familiebilen, der kan matche dit behov. Dens unikke design er i topkvalitet og er klar til at give dig masser af gode køreoplevelser.

Mere om Opel Combi e-life

Opel Combi e-life er en rummelig bil med en fleksibel indretning. Den kan fås med 5 eller 7 sæder, hvori der er høj siddeposition. Bagagerummet er mellem 597 og 2.126 liter afhængig af modellen samt sædernes opsætning, så der er plads til hele familiens bagage.

Med sine seks airbags samt flere fører- og sikkerhedssystemer, der er nemme at betjene, er Opel Combi e-life en bil, der både er sikker og let at suse afsted i.

Dens kørsel er 100 % elektrisk og drives af et 50 kWh lithium batteri, der sikrer en rækkevidde på op til 274 kilometer alt efter kørselsforhold og faktorer som vejr og kørestil. På bare 32 minutter kan du under optimale ladeforhold nå op på 80 %.
Derudover har den en Drive Mode-knap, så du kan køre med enten et Normal- eller Eco-program afhængig af, om det er almindelig hverdagskørsel, eller hvis du virkelig ønsker at maksimere din rækkevidde. På infoskærmen kan du let følge med i din køremåde, rækkevidde og se status på energiforbruget.

Opel Combi e-life er dermed den perfekte familiebil til dig, der ønsker rummelighed samt elektrisk kørsel, der er støjsvag og jævn på hele køreturen.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser