Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Opel Crossland​

Opel Crossland er en SUV, hvor der ikke er sparet på noget. Den er symbolet på tysk topkvalitet med et design, der både er stilrent og modigt på samme tid. Det er dermed den perfekte bil til dig, der drømmer om en praktisk hverdagsbil i premium stil!

Mere om Opel Crossland

SUV’ens design er noget særligt. Det tyske, stilrene design i høj kvalitet omringer den praktiske bil, der både har en rummelig kabine, hvor der er plads til medpassagerer og masser af bagage til ferie og fritid. Den indeholder nemlig et bagagerum på hele 410 liter, som kan udvides til hele 1255 liter, hvis man flytter på bagsæderne.

Fra den høje siddeposition er du sikret et godt udsyn under kørsel i den rummelige kabine. Det er en praktisk bil, men samtidig er komforten i topklasse. Bilen er fyldt med innovativ teknologi og sikkerhedsfunktioner, som er med til at øge komforten under kørsel.

Du kan vælge imellem fire forskellige farver og masser af ekstraudstyr, så du kan tilpasse din Opel Crossland lige efter dine ønsker og behov. Opel Crossland er dermed bilen til dig, der ønsker en praktisk bil, der samtidig er designet uden at gå på kompromis med kvalitet og praktisk anvendelighed.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser