Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Opel Grandland​

Opel Grandland er ikke bare en SUV. Det er Opels største personbil, der har et design, som ikke kan undgå at fange dit blik. Udover dens lækre design, er den lavet til at gøre dig komfortabel i alle hverdagssituationer, så du altid kan få maksimal køreglæde.

Mere om Opel Grandland

Denne bil er indbegrebet af tysk ingeniørkunst og design, der er modigt og udfordrende. Med sine full LED-baglygter og sin nye ikoniske Opel Vizor® front er sensorer og kameraer til dens fører- og sikkerhedssystemer integreret og gemt på bedste vis. Den har masser af beskyttende teknologi, der vidner om innovation i højeste klasse, der er lavet til at gøre dig tryg og komfortabel. Fra dens digitale Pure Panel® som cockpit, der er brugervenligt, kan du altid få de informationer, som du har brug for.

Du kan vælge mellem fire forskellige lakfarver samt et hav af udstyr, bl.a. IntelliGrip, der øger dens greb under vanskelig kørsel, sikrer optimal trækkraft og tilpasser drejningsmoment-fordelingen, så din kørsel forbliver problemløs.

Opel Grandland er dermed bilen for dig, der ønsker en stor SUV, hvis design og teknologi ikke er til at sætte en finger på. Fra dens høje siddeposition bliver din hverdagskørsel til en leg.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser