Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot 508 SW​

Plug-in Hybrid

Med Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid går du ikke på kompromis. Det er en stationcar, der er designet og udviklet til at give hele familien en komfortabel køreoplevelse. Samtidig er den også lavet til dig, der ønsker et luksuriøst udtryk, både når det kommer til design, materialevalg og ikke mindst udstyr.

Mere om Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid

Denne eksklusive Peugeot-model er den bedste kombination af en funktionel familiebil og en bil, der giver stor køreglæde for alle parter.

Med sin Plug-in Hybrid teknologi har den en rækkevidde på op til 63 km ved 100 % elektrisk kørsel og kan oplades på bare fire timer. Hvis du kombinerer og kører blandet på el og diesel, udleder du også kun 27 gram CO2 pr. kørte kilometer.

Den har et slankt og aerodynamisk design og kan købes i 7 forskellige farver, så du kan personliggøre den mest muligt. Dens rammeløse døre og mange andre detaljer er samtidig med til at tage dens design til et højt niveau, som man kun kan blive glad af at se på.

Den har Peugeots høje standard, når det kommer til førerassistentsystemer og avanceret teknologi – heriblandt deres i-Cockpit med deres kompakte rat, en digital instrumentgruppe, du selv sætte op samt en 10” touchskærm. Derudover har den Peugeots Matrix LED-forlygter og full LED-baglygter, så du altid kan se og orientere dig bedst muligt i mørket. Og selvfølgelig finder du ved lygterne Peugeots ikoniske løveklør.

Modellen har en længde på 4778 mm, højde på 1420 mm og en bredde på 1859 mm. Det giver plads til en rummelig kabine med høj komfort til alle i bilen og ikke mindst et stort bagagerum med plads til 530 liters opbevaring.

Denne bil har alle de gode egenskaber fra Peugeot og kombineret med Plug-in Hybrid teknologi, er det svært at forestille sig en stationcar, der kan give din familie og dig en meget bedre køreoplevelse.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser