Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot 508 SW​

Peugeot 508 SW er en eksklusiv stationcar, som er designet og skabt til at give hele familien en god og komfortabel køreoplevelse. Med avanceret teknologi og sikkerhedssystemer kan du fragte din familie sikkert rundt i en bil, der samtidig har et lækkert design.

Mere om Peugeot 508 SW

Denne stationcar indeholder alle Peugeots gode egenskaber og et design, du ikke kan tage øjnene fra. Med sit slanke og aerodynamiske design, rammeløse døre og mange andre detaljer er den eksklusiv at se på. Derudover har du også muligheden for at vælge imellem hele syv forskellige lakfarver, så du kan give den et personligt præg.

Hvis du køber en Peugeot 508 SW, går du heller ikke ned på avanceret teknologi og førerassistentsystemer, der er med til at lette din kørsel. Derudover har den Peugeots i-Cockpit, der bl.a. indeholder et kompakt rat, en digital instrumentgruppe, du selv kan opsætte samt en 10” touchskærm. Derudover har den også Peugeots Matrix LED-forlygter og full LED-baglygter, så du altid kan se og orientere dig bedst muligt i mørket. Og selvfølgelig finder du ved lygterne Peugeots ikoniske løveklør.

Modellen har en længde på 4778 mm, en bredde på 1859 mm og en højde på 1420 mm, der tilsammen danner den bedste kombination af en funktionel familiebil og en bil, der giver stor køreglæde og komfort for alle.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser