Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot E-308​

Den populære Peugeot 308 sælges også i en E-udgave, som bestemt ikke gør den mindre attraktiv. Den har et unikt design, hvor intet hverken udvendigt eller indvendigt er overladt til tilfældighederne. Med dens lækre og komfortable design samt dens lange rækkevidde er du sikret en god og pålidelig køreoplevelse.

Mere om Peugeot E-308

Peugeot E-308 har et maskulint og atletisk design, der fuldendes af den full-LED og de ikoniske Peugeot løveklør. Det markante design med skarpe linjer er derfor ikke til at tage øjnene fra, og kan endda købes i seks forskellige farver.

Modellen indeholder en høj grad af avanceret teknologi, heriblandt Peugeots nyeste førerassistentsystemer og deres brugervenlige i-Cockpit, som f.eks. har integrerede knapper og en 10” touchskærm, som begge er nemme at betjene.

Den sensationelle elbil har en rækkevidde på op til 413 kilometer og udleder 0 gram CO2 pr. kørte kilometer. Den er nem at oplade, og på bare 30 minutter kan den oplades fra 20 % til 80 %.

Med en længde på 4367 mm, bredde på 1859 mm og en højde på 1441 er du samtidig sikret godt med plads som fører og til dine medpassagerer, så I kan få en helt fantastisk køreoplevelse.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser