Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot 2008 Van​

Peugeot 2008 Van – som skabt til eventyr

Peugeot 2008 hører til den unikke familie af Crossovers, der forener de dynamiske køreegenskaber fra en hatchback med styrken og rummeligheden fra en SUV. Den høje førerposition med det optimale udsyn gør kørsel til en helt ny oplevelse. Og den ergonomiske indretning giver dig alt lige ved hånden: Lille sporty læderrat, der sikrer præcis og hurtig styring, headup instrumentpanel centralt i dit synsfelt og 7” touch-skærm med intuitiv teknologi. Vælger du at tilkøbe udstyrspakken Sky, vil panoramaglastaget give hele kabinen et exceptionelt lysindfald, mens de mørktonede sideruder skaber et behageligt indeklima. Velkommen til Crossover-universet.

Peugeot 2008 Van fås fra

109.990 kr. ekskl. moms

Priserne er vejl. og ekskl. lev. omk. på 3.260 kr., evt. metallak og moms. Til priserne skal der tillægges omk. til syn inden registrering – spørg din forhandler. De viste biler kan være monteret med ekstraudstyr. Varerumsbilledet viser en personbil. Der tages forbehold for prisændringer og fejl.

Design

Den innovative 2008 er en succesfuld kombination af flere universer: Peugeots elegante og stilfulde design, den moderne SUV’s frækhed og robusthed og by-bilens kompakte natur. Panoramaglastag fås som option.

Varerum

2008 Van er den perfekte kombination af rummelighed på førerpladsen og i varerummet. Det rummelige varerum har lav læssehøjde på kun 60 cm. og nem adgang via stor bagklap og de 2 sidedøre.

Kvalitet / Sikkerhed

Det aktive og passive sikkerhedsudstyr i Peugeot 2008 Van gør, at du kan have fuld tillid til din bil – uden at gå på kompromis med din kontrol og dit ansvar som fører. De sikre køreegenskaber suppleres af effektive bremser, ESP og 6 airbags.

Miljø

2008 Van fås med Peugeots moderne 3-cylindrede benzinmotorer, samt de højeffektive BlueHDi motorer, med start/stop teknologi og partikelfilter, som ved hjælp af et additiv sikrer hurtig og effektiv regenerering af partikelfiltret.

Brændstof og emission
Energiklasse: A+
Brændstofforbrug (EU-norm): 20,4-27,8 km/l.
CO2-emission: 90-114 g/km.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser