Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot 508 SW Van​

Der er mange kedelige varebiler. Biler, der bare udfylder en funktion: som en stor transportabel værktøjskasse eller et mobilt lager.

Peugot 508 SW Van er stilistisk og med et innovativt design. Den er lydsvag og komfortabel og det store panoramaglastag, der glider direkte over i forruden og taglister i aluminium, skaber en eksklusiv varebil til den kræsne bruger.

Peugeot 208 Van fås fra

199.990 kr. ekskl. moms

Priserne er vejl. og ekskl. lev.omk. på 3.260 kr. og evt. metallak. Til priserne skal der lægges omk. til syn inden registrering – spørg din forhandler. De viste biler kan være monteret med ekstraudstyr.
Alle priser er ex.moms. Der tages forbehold for prisændringer og fejl.

Design

Elegance, styrke, enkelthed og balance kendetegner 508 Van’s design, der ser ud som om den er “formet i et stykke”. 508 SW er som standard udstyret med et eksklusivt panoramaglastag. Set indefra giver glastaget fornemmelse af ekstra god plads i kabinen, og set udefra giver det bilen et dynamisk og moderne look. Af hensyn til komforten, er det forsynet med et elektrisk solgardin.

Afhængig af udstyrsniveau forkæler 508 SW Van sin bruger med mange tekniske finesser, såsom Open&Go (nøgleløs adgang og start/stop), elektronisk håndbremse, ratbetjent radio/CD, 2 eller 4 zone klimaanlæg.
508 SW Van kan bestilles med en bred vifte af lækkert ekstraudstyr:

Varerum

508 SW Van kan andet end bare at se godt ud. Den rummer ca. 1,6 m3 og har flere unikke løsninger. Under varerumsmåtten, findes opbevaringsrum på 48 l og på flere udgaver kan elektrisk betjening af bagklappen købes som option. Bagklappen kan dermed betjenes både fra førerpladsen, med fjernbetjeningen eller ved at benytte knappen på bagklappen.

Kvalitet / Sikkerhed

Med 5 stjerner i EuroNCAP-test lever 508 SW Van op til de højeste krav for både aktiv og passiv sikkerhed. 508 SW Van kan desuden bestilles med 100% Full LED forlygter.

Miljø

508 SW Van har kraftfulde men brændstoføkonomiske BlueHDi motorer, der kører 22,7 – 26,3 km/l og udleder blot 98 – 110 gram CO2.

Brændstof og emission
Energiklasse: B – A+
Brændstofforbrug (EU-norm): 17,5-26,3 km/l.
CO2-emission: 105-131 g/km.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser